torsdag 4 mars 2021

Byt ut Ulf Kristersson, till Christian Sonesson, där har vi statsministern som skulle klara att rädda Sverige.

 

Christian Sonesson, M, Staffanstorp:


-"Samtidigt som jag tänker på de oskyldiga som igår drabbades av en våldsattack från en gärningsman så kan jag inte låta bli att tänka på hur lite vi allmänheten vet om det som hände. Snart ett dygn efter våldsattentatet så har det från media skrivits väldigt lite, trots att flertalet av offren verkar sväva mellan liv och död. Detta attentat borde rimligtvis överskugga det mesta i nyhetsflödet och de stora mediahusen med sina stora resurser hade kunnat skriva hur mycket som helst.
Vem är den misstänkte gärningsmannen och vilken bakgrund har han? Har den misstänkte gärningsmannen rätt att vistas i landet? Om inte, varför var han ej utvisad eller i alla fall i förvar? Finns det likheter med Drottninggatan där gärningsmannen hade hållit sig gömd? Det talas vagt om terrorattentat, är det i så fall islamistiskt terror?

Trots hundratals miljoner årligen av skattebetalarnas pengar i mediestöd så vet vi fortfarande lite om den gärningsman som polisen tvingades skjuta för att han inte skulle kunna fortsätta sin attack. Kraven på såväl privata mediehus som Public Service måste vara högre med tanke på att vi alla tvingas bidra till deras verksamhet, vare sig vi vill eller ej.

Jag är trött på att läsa spaltmeter om Ebbe Buschs husaffär, hur många kilon som någon okänd eller känd människa bantat bort, superdieter och såpakändisar. Se till att gräv och analyser om det som kanske är en terrorattack i en svensk småstad en vanlig onsdags eftermiddag i mars. Gör ert förbannade jobb!
Likaså borde regeringen göra sitt jobb. Skydda medborgare genom en hård och konsekvent kriminalpolitik och en ansvarsfull migrationspolitik. 


Naturligtvis ska allt våld fördömas, men än viktigare är att våldet bekämpas. Tyvärr är regeringen avsevärt bättre på det förstnämnda än det sistnämnda.

8 kommentarer:

 1. Aftonbladet har redan börjat med skademinimering med en omvändelse under galgen.
  Tidningen har idag medgett att 60% av våldtäktsmännen i Sverige är invandrare.
  Tror att fler tidningar kommer att påbörja samma resa inom kort.

  SvaraRadera
 2. Slänger dom in honom som Ledare för M så vinner dom valet utan tvekan Sd bör komma 2a då kan vi kanske vända det sjunkande skeppet

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Slänger dom in honom som Ledare för M så vinner dom valet utan tvekan Sd bör komma 2a då kan vi kanske vända det sjunkande skeppet

  SvaraRadera
 5. Kristersson är ingen vinnartyp där han står och viftar med tummen mot pekfingret och småleende viskar fram något fånigt. Christian Sonesson är en klok och uppskattad politiker som inte är rädd för att säga sanningen. Byt ut Ulf mot Christian omgående.

  SvaraRadera
 6. kristersson var med när eländet började, och han fortsätter i samma stil. Byt ut mot Christian Sonesson så får ni min röst och flera andras.

  SvaraRadera