måndag 22 februari 2021

När ska sossepolitikerna med sin vämjeliga människosyn inse att de loskar i motvind? Idag Aylin Fazelian och Jeanette Olsson i GP.

Antagligen när de möter vanligt folk.

Eller också när de läser kommentarerna på debattinlägget nedan. 1 enda ynka läsare av 50, höll med i deras utnötta politrukpropaganda.



Åkessons tal om ”kulturell belastning” uppenbar radikalisering
 skriver Aylin Fazelian (S) och Jeanette Olsson (S) på GP Debatt:

-"Vi bevittnar en oacceptabel avhumanisering i debatten där inte minst invandrare som lever sina liv i Sverige har blivit syndabock för samhällets alla problem. Vi pratar om människor som under decennier har bidragit till bygget av vårt land och vår välfärdsstat."

Min kommentar: - "Milde tid. Två politiker som inte lever i verkligheten, och som uppenbarligen trivs med och tjänar på de gamla tröttsamt simpla förenklingarna om SD. De upplever en ”avhumanisering”. Det gör jag också, en uttjatad politisk avhumanisering av alla som vill förändra våldssamhället, vill skydda barn och gamla, fattigpensionärer och hemlösa. När ska dessa gårdagspolitiker börja se problemen och agera för att göra något. Vi vill ha vår trygghet, kultur vårt människovärde och välfärd tillbaka."

NN1: -"Till artikelförfattarna: Läs BRÅ, De senaste åren sedan den stora migrationen, har våldet eskalerat i samhället, där utrikesfödda, första eller andra generationen, har en mycket stor överrepresentation i brott. Våra barn är utsatta för förnedringsrån, misshandel, våldtäkter, knivskärningar mm. OCH ang gängkriminaliteten har 82 % utländsk bakgrund. Vem tror ni att ni lurar? Det handlar inte om rasism, det handlar om våldet."


NN2: - "Om Sveriges migrationspolitik har radikaliserats, då måste våra nordiska grannländer vara hyperradikala i sin motsvarande politik; de har alla haft en stram och restriktiv syn på invandringen. Men så har de också undgått de stora och oroväckande problem Sverige har ådragit sig. Kanske dags för artikelförfattarna att också "kasta skit" mot Danmark, Finland och Norge...."

NN3: - "Jimmie Åkesson drar sig inte för att koppla invandringen direkt till kriminalitet och otrygghet." Det har han stöd för i BRÅ's rapport från 2005. Något som Sarneceki menade gällde fortsatt 2013. Under operation Rimfrost utpekade polisen 32 sk gängledare i Stockholm. Alla med utländsk bakgrund. Så vad är märkligt med det han säger?


3 kommentarer:

  1. Har dom månne läst boken "Familjen". Det är tyst om den nu. Om klanen i Göteborg. Jag vill ha stopp på invandringen nu, helst för flera år sedan. Stefan L vet att dom sk nysvenskarna röstar på sossarna, dom get tillbaka för alla bidrag dom fått. Dom här sosse kvinnorna är väldigt inhumana mot oss svenskar. Egentligen femtekollonare.

    SvaraRadera
  2. Min fråga är: På vilket vis har kriminella invandrargrupper och illegala flyktingar bidragit positivt till det svenska samhället?

    SvaraRadera
  3. säpo har större o starkare bilar samt mer personal för att frakta o skydda kräken.

    SvaraRadera