tisdag 23 februari 2021

Karl Hedin, en man totalt utlämnad till svensk miljömyndighetsfundamentalism.

 TV4 nyheterna skämde ut hela kanalen ikväll, när de påannonserade: - 'Företagsledare åtalad för att ha planerat utrota vargen'.

 Betyder det att TV4 nyheter är så absolut ute i det blå att de inte har någon koll på vad de rapporterar om. Eller värre - de vet, men väljer vinklingar och hel-lögner före fakta och sanning.

SVT är som alltid lika styrda, inte en enda gång, vilket är vanligt, nämner SVT att bevisningen mot Karl Hedin är svag eller obefintlig. Han är ju fiende och läsarna får mycket gärna läsa vad SVT antyder mellan raderna.

Jag vet inte om ni följt fallet, men det har jag. Jag misstänker att  avsikten från början,  för den maniska och vargälskande miljödomstolen, har varit att, utan bevis och inte ett enda hårstrå från en död varg, straffa och att skrämma djurhållande lantbrukare, fritidsbönder och jägare på landet med detta exempel.  Kosta vad det kosta vill. 

Det här är kammaråklagare Lars Magnusson som ämnar bevisa i rätten att Karl Hedin inuti sitt huvud tänkte döda en varg i oktober 2018. 

Denna rättegång har kostat miljoner för svenska skattebetalare. Leif GW: – "Det här har kostat mer än ett spaningsmord. Det är en jävla massa poliser och experter inkopplade. De verkar ha haft obegränsat med resurser för en varg. Det får mig att tro att det handlar om något annat."

Det blir fler och fler aktivister i våra myndigheter och organisationer, det är inte ovanligt att myndigheter och media idag riktar sitt arbete mot utvalda individer, organisationer och företag enligt egen agenda.  Vet man t.ex om kammaråklagaren är vegan och jaktmotståndare? 

Karl Hedin kastades i häkte med restriktioner i en månad, han fördes till rättegång handfängslad, och har fråntagits sitt liv i över två år på en misstanke, och han säger att detta kan hända vem av oss som helst, när som helst.

Och jag tror att de flesta av oss reagerar mycket starkt på denna rättsröta med mänskligt lidande och skenande kostnader för en misstanke, när vi ser hur mördare, våldtäktsmän, pedofiler, rånare osv idag går fria på stan utan straff. 

6 kommentarer:

 1. GW har förmodligen rätt, som vanligt.
  Det är fråga om något annat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Arlav, Vad är då motivet? Kan det vara att man inte vill skapa rädsla för vargen. De lever redan nu i hela Sverige. Största (?) reviret är i Skåne. Vilddjur hör inte hemma i ett civiliserat samhället. Nu finns det dock många som har blivit tama och de utgör ingen fara eftersom de är tvåbenta. Det är de otama som är livsfarliga.

   Radera
 2. Karl Hedin talade med Mikael Wilgert i Swebb-TV. Troligen därav ska han få ett helvete av våra korrupta domstolar. Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Vi har nu nått det läge när det genomkorrupta "samhället" bestraffar frispråkiga "orosmoment" på de mest opassande sätt och vis.

   Radera
 3. Det är nästan så att man önskar att Lars M skulle träffa på en vild ilsken varg. Och att han han bara hade en slangbella att försvara sig med.

  SvaraRadera
 4. TV4 ägnar sig åt opinionsbildande propagandaarbete.

  SvaraRadera