tisdag 23 februari 2021

Löfvén och Johansson: - För det första har vi inga problem. För det andra har vi inte sett dem. För det tredje ska vi jaga de kriminella till världens ände. Och för det fjärde ska vi inkvotera massor med poliser när vi sänkt kraven.

Näringslivsprofiler ryter till om brottsligheten – kravet på Löfven:

 ”Nu får det vara nog”

En rad tunga profiler går samman i ett gemensamt upprop mot kriminaliteten. Kampen mot brottsligheten måste bli kraftfullare.Di

OMG. Till och med naivare än Stefan Löfvén. 

-"Nu får det vara nog, Vi hjälper gärna till."

Di: Finns det risk att näringslivet tar över delar av polisens ansvar?

”Jag tror inte att statsministern utnyttjar vår välvilja och inbjudan till att avsäga sig ansvar. Trygghet och säkerhet är statens grundläggande uppgift, men näringslivet finns där och kan hjälpa till.” 

Min kommentar; . Det första alla måste inse är att detta gigantiska ofredsproblem inte löses med välvilja och fagert tal - och INTE av Stefan Löfven och hans regeringsklåpare. Inte ens med hjälp kompetenta affärsmän.

Kommentarer.
NN1: - "Vad modiga de är som ”ryter till” en sisådär tio år för sent, men kanske lite naiva ändå i förhoppningen att #stoppthevajjålens-landsfadern och hans dreamteam skall lyckas knäcka problemen."


NN2: - "Den enkla starten på problem är att ALLA icke svenska medborgare som begår brott, där de dömts till fängelse, automatiskt utan undantag döms till livstids utvisning. Fängelseplatserna upphandlas i första hand i EU, där vi kan få det så billigt som möjligt tex i Bulgarien eller annat Balkan land tex. Jag tycker synd om integrerade och laglydiga invandrare som lätt dras över en kam pga överrepresentationen i gruppen."


NN3: - Många tror det bara är ett problem i större städer. Kriminaliteten finns i de flesta delar av landet, även på landsbygden. Detta har fått fortgå i många är men ökade kraftigt när vi gick med i EU och monterade ner i princip all övervakning av gränserna.

 Detta tillsammans med Europas generösaste välfärdssystem har gjort att vi fått hit kriminella nätverk som redan hade att kriminellt liv i sina hemländer. Inte att förväxla med de strävsamma som kommit till vårt land. Höjda straff till Europanivå är ett måste och en helt ny och hårdare lagföring, görs inte detta så kommer allt att bli betydligt värre.

6 kommentarer:

 1. Meddelande från Steffe....Hej Svensson! Min ambition är att fortsätta förbättra Sverige och jag hoppas verkligen att DU även fortsättningsvis vill vara med och bidra! Tack för ditt underbara stöd och fortsatta förtroende! Mvh din statsminister

  SvaraRadera
 2. Det blir ännu bättre lite längre fram. Allt annat är oacceptabelt. Fy f--n att höra pellejönsarna.

  SvaraRadera
 3. Saxat från Thotalfs blogg:
  "Moderaternas kommunalråd i Växjö Oliver Rosengren som nyligen utsågs till Sveriges mäktigaste politiker under 30 år har också fått nog. Oliver twittrade nyligen följande."
  *Tweeten kunde inte kopieras
  "Jag blir ofta besviken, irriterad, upprörd och ibland riktigt arg när jag ser på Sveriges Television eller lyssnar på Sveriges Radio"
  - Min upprördhet måste kontrolleras för att inte dö i hjärtattack. SR i söndags: "En temperaturhöjning på en grad medför att havsnivån stiger med en till två meter." Varifrån kommer allt vattnet? Vet inte den där-inga rösten att temperaturen avtar med höjden? "Temperaturen avtar med 1 grad Celsius var hundrade meter. Var beredd på 5–10 grader kallare i dalen än på höjden intill."
  - Ja den där-inga har aldrig varit ute i Naturen

  SvaraRadera
 4. Han borde slå upp ett lexikon och titta efter vad bättre betyder.
  Uppenbart är att han helt missuppfattat det.

  SvaraRadera
 5. Den djupa staten skälver i sina grundvalar.
  Av den anledningen fortsätter deras opinionsbildande propagandaarbete, allt för att lura alla fårskallar att det blir snart bra.

  SvaraRadera
 6. Lägg undan silkesvantarna å ta i med hårdhandskarna för bövelen!

  SvaraRadera