tisdag 23 februari 2021

Hur många drönare kan en skattebetalare försörja i (S)verige?



Kopierat utdrag av
Miloš Varcaković:


-"2154 dagar har Veronica Palm varit arbetslös sedan hon inte mäktade med riksdagen längre, 2154 dagar har förflutit.
Hon har i 2154 dagar levt på medborgarnas pengar (inkomstgaranti), närmare bestämt ett bidrag på 47 000 kronor i månaden (siffran är nog +/- 1500 kronor).
Detta är långt över A-kassenivån jag fick nöja mig med när jag blev arbetslös, jag hann inte ens få ut A-kassa, som jag betalat i 5 år, innan jag, till skillnad från fru Palm fann ett jobb. Så kvickt arbetar man när räkningar skall betalas och karriär arbetas fram.

Det är inte endast detta som sticker i ögonen det är även själva faktumet att Veronica Palm är utbildad inom ett bristyrke - Hon är barnskötare i grunden och hennes kompetenser efterkrävs på arbetsmarknaden. Särskilt i Corona-tider.
Hennes ursäkt är att hon inte hittar ett jobb bra nog för henne.
Hur kan vi ha ett sådant här system där man som f.d riksdagsman kan sitta på sådana summor år ut- och år in?

Jag har flera riksdagsledamöter på min Facebook och dessa är med och skapar systemet, jag förstår att man inte vill sänka systemet som gör att man själv är berättigad miljonbidrag men var är hederligheten?

Veronica Palm bör avkrävas på sina bidrag och tvingas ut i arbete, alternativt skall hon sättas på samma nivå som oss andra vanliga medborgare, som faktiskt är den närande sektorn i det här samhället.

Med sådana här attityder gentemot arbete och arbetssökande är det inte konstigt att Socialdemokratin idag har nått historiskt låga nivåer.

Jag har aldrig sett mig som socialdemokrat eller arbetare, men ett parti som vill ta ställning för arbetarnas rätt får det sannerligen inte enkelt när man representeras av sådana här individer.

En arbetare och typisk socialdemokratisk väljare för mig är någon som går till jobbet trots sjukdom, en person som försöker göra rätt för sig och någon som är mån om sina arbetskollegor.
Något flertalet av de socialdemokratiskt valda politiska representanterna idag inte gör." 

4 kommentarer:

  1. Hon är verkligen socialdemokrat uti fingerspetsarna. Magdalena Andersson sa idag att skattepengarna skapar många jobb. Kan det vara Veronica P hon tänker på, hon jobbar ju på hemmaplan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Båda kvinnorna du nämner är så fulla av lögn.

      Radera
    2. En fullkomligt mitt i prick anlys av dagens Sverige av snillet Alexander Bard

      https://www.youtube.com/watch?v=9GHsd8P84q4

      //Gunnar

      Radera
  2. Tanten som nämns har inget lärt av Jantelagen och det elfte budet: "Tror du inte att vi vet något om dig?"
    Skäms tanten!
    För alla som arbetar och betalar skatt är tanten Jantelagens största förbryterska.
    Du tanten gör bot och bättring. Ta ett jobb Gör din plikt. En anställning borde tanten få eftet amhällsvetenskap vid Valla folkhögskola i Linköping. Tanten.har även läst 37 högskolepoäng inom kvinnovetenskap vid Linköpings universitet

    SvaraRadera