onsdag 27 januari 2021

Vi är fast med en komplett värdelös regering, som helt litar på en komplett värdelös EU-överstatlighet att agera.


EU-överstatligheten ställer krav på att det UK-producerade Covid-vaccinet ska exporteras från UK till EU för att täcka upp för EUs brister.

Kravet kommer bara en dag efter att EUs Ursula von der Leyen hotade att stoppa alla sprutor från EU till UK. 

EU stegrar på så sätt sitt krig mot AstraZeneca efter att vaccinet "försenats", i själva verket var det EU som beställde vaccinet tre månader efter UK. 

Tilliten är rubbad.

EUrokraterna slåss för sin makt och image, eftersom de gamla EUmedierna otroligt nog är kritiska och hårda mot EUs usla och långsamma hantering av vaccinet. En tysk tidning kallar t.o.m EUs bedrövliga tafflighet för " som en annons för EU-utträde". 

 EU har skapat problemet själv genom sin ineffektiva upphandling. Istället för att slösa  tid på en maktkamp mot AstraZeneca, bör EU omedelbart sänka garden och se till att få sina leveranser att fungera för att skydda sin befolkning. EU visar sin rätta sida i nöden, en hop ohederliga, inkompetenta politikermannekänger i gräddfilen, som inte klarar av att förse sitt folk med det livräddande vaccinet.  Byråkratiska dagdrivare, som tagit makten över ländernas individuella styre utan att veta hur de ska hantera den.  

Det fanns en anledning till att Sovjetunionen upplöstes. 

Vi är fast i en mardröm.

3 kommentarer:

 1. Vaccinet är inte godkänt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ändå låtsas EU som att vaccinet gått dem olovandes förbi. Vilket vidrigt hyckleri och dubbelspel.

   Radera
 2. Den rubriken var nog mycket sanningsenlig..

  SvaraRadera