onsdag 27 januari 2021

Även Peter Hultqvist är lydigt beredd att begå politiskt självmord i sossarnas samordnade hets/hatkampanj för att rädda S-makten.


Min FB-vän, Hans Thannerstigs ord om försvarsminister Peter Hultqvist, är för viktig för att inte delas (utdrag):

- Jag trodde faktiskt att försvarsminister Peter Hultqvist var en av regeringens mer sansade medlemmar, inte för att det säger särskilt mycket om ens någonting alls. 

 https://www.dalademokraten.se/.../peter-hultqvists...
Några exempel på hur han beskriver det parti som numera omfamnar hundratusentals gamla besvikna gråsossar:

• Facklor mot mörka skyar.

• Stövlar mot asfalt.

• Hämtat från svenskt och tyskt 1930- och 40-tal.

• En del av fascismens och nazismens språkbruk.

• Så bubblar det i den bruna grytan.

• I riksdagen har partiledaren Åkesson i oktober förra året talat om det ”krig” som ska föras i riksdagen och i en kommande valrörelse.

• Hur mycket man än sminkar en gris så är det en gris

Att efter denna rödglödgade litania beklaga sig över de ”hätska ordkaskaderna från extremhögern i Sverige” är ju onekligen lite eljest.

Efter femton år av misslyckad brunsmetning som bara har lett till att SD vuxit så det knakat och på ett sätt som har få motstycken i efterkrigseuropa så har sossarnas hjärntrust tydligen kommit fram till att det behövs ännu mer av den verkningslösa och kontraproduktiva medicinen. "

Den här krönikan markerar ju ett nytt bottenmärke och dessutom vittnar ju liknande inlägg de senaste veckorna från andra sossepampar om att det bara är en del av samordnad kampanj.

Ett sunt parti som haft makten så länge som Socialdemokraterna skulle ju i normalfallet fokusera på de egna resultaten och påvisa vad medborgarna riskerar att rösta bort om de ger motståndarna sin röst.

Och där är ju problemet. Sossarna har helt enkelt inga resultat att visa upp. Bara ett för varje år allt oförmånligare samhällskontrakt för medborgarna, allt sämre samhällsservice inom vård, skola och omsorg, galopperande grov kriminalitet, miljardslukande integrationsproblem, allt tydligare tendenser till censur, misslyckad pandemihantering och Dan Eliassons alla okända fallskärmar. 

En svårsåld röd-grön röra som retar aptiten på allt färre och det är därför väljarna söker alternativ – inte tack vare SDs förflutna utan trots deras förflutna.

 Mer värdefull läsning: Richard Sörman: Öppet brev till försvarsminister Peter Hultqvist. Är Sverigevänner välkomna till Försvarsmakten.4 kommentarer:

 1. Vad ser han när han ser sig i spegeln.

  SvaraRadera
 2. Vill varken strida för eller ens försvara detta förbannade sosse Sverige.
  Jag menar, hur fan hade det sett ut att kriga med regnbågsfanan, den röda flaggan och den islamistiska svarta sida vid sida?

  SvaraRadera
 3. Svenskt 30- och 40-tal då sossarna var nazister eller minst nazistiska medlöpare. Ja Hultqvist känner ju partiets historia så han kan ju jämföra även om just detta mer blev sossepropaganda än nåt annat.

  SvaraRadera