fredag 15 januari 2021

Trumphatar-politruken Bergfeldt går ner på knä för Ulla och Stefan Löfven på regeringsTVs fredagsunderhållning.

Jag vet vilka som tittar ikväll - alla propagandastörda nickedockor och ja-sägare, som tacksamt flinar över chipsen, och tycker att det är mysigt och gulligt, när tre socialister sitter och försvarar statsministerns egenmäktighet mot coronapandemi-reglerna som han själv skapat och varnat hela folket för att bryta. 

I myssoffan kommer de tre manipulationsexperterna att le, lägga huvudet på sned och samtidigt kärleksfullt enas om att Stefan Löfvén minsann "följde alla regler", att "han inte gjorde nåt förbjudet" och att det förresten "inte fanns några andra i StockholmsGallerian i julhetsen, det var så glest." 

Kvällens lättköpta sossemystittare kommer dock inte att bry sig om vare sig det fula sveket mot folket, eller bildbevis. För de är förblindade på båda ögonen.

SVT blir inte värre än så här.

 De vet att de bryter mot alla tabun för vad hederlighet och respekt för tittarna heter. 

Men de skiter i det, för vi är redan tvångsbeskattade och har inget val. 

Det är demokratur, det.


3 kommentarer:

  1. Har man så dåligt ställt innanför pannbenet så blir det denna typen av program.

    SvaraRadera
  2. Kan vi tänka oss något sånt här för Carina B?
    "Som tack för troget flerårigt arbete hos SR/SVT i folkuppfostringens tjänst, för ditt gedigna USA-hat och din förtroendegivande uppsyn vid Dina rapporter från Over-there tilldelas Du nu detta egna program för ett fortsatt lyckosamt samarbete med SR/SVT och Partiet"

    SvaraRadera