fredag 15 januari 2021

Hela världen gör alltid fel.




Flera länder väljer ny taktik för vaccinering, men Agnes Wold säger att de länderna skjuter sig själva i foten.

Det tycks för mig som det viktigaste för den svenska coronastrategin är att göra tvärtemot hela världen, eftersom alla andra hela tiden gör fel.

6 kommentarer:

  1. Visst är det så, om t ex 26 EU länder använder munskydd men inte Sverige så gör alla andra fel.

    SvaraRadera
  2. Kungaparet är vaccinerat, hur går det ihop med sossarnas solidaritet, jämlikhet, värdegrund etc?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att kungaparet går före och visar att vaccinet är säkert. Men Löfven vågar inte och behöver inte så länge han kan handla sina reservdelar till rakapparaten och aktivitetsklocka till frugan. Någon egen aktivitetsklocka behöver han ju inte, då hans initiativförmåga kan jämnställas med en Panda, sover när han inte äter.

      Radera
  3. Aktivitetsklocka!? Liket har ju ingen puls!

    SvaraRadera
  4. Bra att kungaparet går före och visar att vaccinet är säkert. Håller med, Bra skrivet !!

    SvaraRadera
  5. Jösses att man kan vara såpass blåögd och naiv! Så bara för att nu kungen och drottningen låtit sig vaccineras, så är det ett definitivt besked på att det är tryggt och säkert, att låta sig injiceras med detta nya experimentella vaccin? Och hur vet vi dessutom att det verkligen faktiskt var ett sådant vaccin de fick i sig och att det inte bara var en PR-stunt med typ koksaltlösning?
    Nåväl, kungaparet tillhör ju den utsatta riskgruppen åldersmässigt och vill väl fortsättningsvis kunna resa runt och skaka tass med både hög och låg.

    SvaraRadera