söndag 17 januari 2021

Så här oduglig är ingen. Jag drar slutsatsen att Morgan Johansson och regeringen tycker att det ska vara fritt fram för dömda mördare att döda oss.
Livsfarligt sjuka mördare rymmer lätt från sina vakter, och går sen rakt iväg och dödar nya oskyldiga.


Förra året skedde 26 rymningar från den slutna ungdomsvården där personer mellan 15-21 år vårdas efter att de begått allvarliga brott
Enligt färska siffror från SiS, som Dagens Juridik tagit del av, skedde inte mindre än 26 avvikelser från den slutna ungdomsvården under förra året. Det är 15 fler än under 2019.

Tillförordnad avdelningsdirektör på SISPetter Wåhlberg säger:- Vi ska ha en bra arbetsmiljö och skydda ungdomarna och klienterna när de är hos oss.

Enligt Petter Wåhlberg, lade Statens Institutionsstyrelse ändå ut stora pengar på säkerheten förra året:
– Under 2020 har vi satsat över 7 miljoner på säkerhetshöjande åtgärder i form av förstärkt skalskydd, modernare kameror, säkrare klientrumsdörrar, komplettering av lås- och passagesystem med mera. Vi har också etablerat en säkerhetsavdelning som just nu bemannas.

Han utlovar även större satsningar under innevarande år. 

Yeah, right!

5 kommentarer:

 1. Rubriken ovanför Mollgan gäller bergis alla Sveriges Demokrater, dvs alla SD:are.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkerhetshöjande insatser för 7 miljoner? Lås in de kriminella istället för att gå ut och promenera med dem. Och lägg pengarna på äldrevården och kunnig svensktalande personal.

   Radera
 2. Det som förvånar mig, jag kan hitta min telefon när jag tappat bort den. Varför används inte elektronisk fotboja vid nödvändig vistelse utanför murarna. Eftersom psykanstalter saknar murar ska fotboja alltid gälla. elektronisk fotboja

  SvaraRadera
 3. Regeringen lyckades inte med Corona och åldringsvården ta livet av tillräckligt många svenskar så nu tar man till alla tänkbara medel.

  SvaraRadera
 4. Tillförordnad avdelningsdirektör på SIS
  Petter Wåhlberg säger:- Vi ska ha en bra arbetsmiljö och skydda ungdomarna och klienterna när de är hos oss.
  Vad då skydda de kriminella.
  Det är samhällets invånare som skall skyddas.
  Tydligen ytterligare en verklighetsfrånvänd PK idiot.

  SvaraRadera