söndag 17 januari 2021

I fredagskväll statsminister-reklam på "underhållningsTV". Idag, söndagkväll, ny statsministerreklam på Agenda.

 I Studion: Stefan Löfvén, Anders Tegnell och Lena Hallengren.

Reportrar: De vänstervänliga Nike Nylander och Camilla Kvartoft lindrigt förklädda till "utfrågare". OBS. Enligt SVT "pressade" dessa båda reportrar regeringen och FHM!! Fniss.

1. Jag tittade naturligtvis inte. Hjärntvätt är endast till för de som lydigt låter sig tvättas. 

Men en sak vet jag, och det är att Stefan Löfvén inte kan prata. Det kan inte Anders Tegnell heller, fast Hallengren är en jävel på aslånga helt meningslösa floskler.  

Eftersom Löfvén inte kan prata, så brukar SosseTV bjuda in honom till reklamföreställningar, där statsministern har placerats framför en stor svensk flagga och lugnt läser svaren på en teleprompter. Så om Stefan Löfvén idag har uppträtt IRL, så kan jag nästan garantera att han haft manus och repat med reportrarna hela veckan. 

Därför kunde han också svara på den raka frågan om vem som bär ansvaret för svenskt coronafiasko, fast det ordet använda naturligtvis inte SosseTV, och då svarade statsministern rakt och tydligt rakt in i TVkameran att det är han som statsminister som bär hela ansvaret. 

Och....? Vad betyder det? Vad ska han göra med det ansvaret nu, när tusen och åter tusen gamla dött den ensamma plågodöden på äldreboendena, epedemin känns ostoppbar, och vaccinet är på villovägar eller ska skänkas till fattiga(re) länder. Ska han stoppa ansvaret under rumpan och använda som värmesits, eller malla sig med det inför Ulla på middagarna i palatset? Te med ansvaret på julshopping i Gallerian? Att ord inte betyder något har aldrig varit tydligare. 

Socialministern däremot blev flyförbannad på ansvarsfrågan, på den direkta frågan om hon ansvarar för att så många dött på äldreboenden svarade Lena Hallengren:

– "Jag tycker det är att ta i att göra en sådan formulering." 

FHMs chef Anders Tegnell pratar alltid mycket, fast ingen förstår vad han säger, det som kommer över läpparna saknar all relevans och kan ändra sig radikalt till nästa intervju. Så det är bara slöseri med tid.
4 kommentarer:

 1. Vilja stollar som har makten i Sverige, inklusive media.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, om målet är att sänka en nation och dess ursprungsfolk så uppfyller maktens mähän alla kriterier för att vara stolpskotts stollar!

   Radera
 2. Stefan Löfvén och Joe Biden framstår som två av världens mest senila talare. Kan det vara av den anledningen Stefan Löfvén visar sitt stöd för Biden? Han känner igen sig i och förstår Biden utan problem!

  SvaraRadera
 3. Att jämföra Sverige med Israel är djupt orättvist!

  SvaraRadera