torsdag 21 januari 2021

MP får så mycket välförtjänt stryk av kommentatorerna, när de under galgen låtsas bry sig om hedersvåldet.

 

Hycklarna i MP och regeringen låtsas idag att de bryr sig om vad som händer med invandrarnas grymma "heders"-relaterade våld. Det är vedervärdigt att göra ingenting, ingenting och ingenting, och sen inför valupptakten låtsas att man öppnat ögonen och bryr sig.


GP-debatt idag: -MP - "Vi måste göra mer för att bekämpa hedersförtrycket
Idag är det 19 år sedan Fadime Şahindal mördades av sin egen pappa. Fadime berövades livet, men hedersvåldet lever kvar. Enligt uppskattningar lever mellan 7 och 9 procent av unga i storstäderna med kollektivt legitimerat våld och 10 till 20 procent begränsas av oskuldsnormer. Det kan vi aldrig acceptera", skriver Per Bolund (MP) och Åsa Lindhagen (MP), jämställdhetsminister.

Vänsterns inställning har sedan Schymans dagar varit att beskydda de invandrade männen.

Grymma kommentarer, GP: - 

1. "Sent ska identitetspolitikerna vakna. MP tillsammans med S, V och C har i alla tider förnekat att hedersrelaterat våld ens förekommer. När man inte kunnat förneka det uppenbara har man bagatelliserat och förringat balkongflygningar och könsstympningar. Inte ens när mord på svenska pojkvänner inträffat har man vidgått att drivkraften varit familjens heder. Identitetspolitik (och feminism) är alltjämnt det största hindret för att de drabbade ska få ett humanistiskt bemötande och stöd samt förövarna få ett adekvat straff inklusive utvisning. 

Det lär dröja innan man till fullo kan räkna med MP i denna fråga. Men trots sin historia är det ju positivt att MP nu, under galgen, uppmärksammar frågan. Men det är inte av humanitära skäl MP låter ledande företrädare yttra sig. De är farligt nära fyraprocentsspärren och har lagt örat mot rälsen och hört vad svenska valmanskåren anser. Men i själ och hjärta är de identitetspolitiker och människor i klansamhällen är ju så förtryckta av vita män i västerlandet. Till MP tagit entydigt avstånd från identitetspolitiken är det endast en läpparnas bekännelse, eftersom det inte kommer att ske." 


2. "Artikelförfattarna skriver som om de är ett oppositionsparti! De har haft regeringsmakten i sex år. Kanske varit på sin plats att de punktat ner de saker som de i regeringsställning uppnått. Vad kan det vara ?" 


3.-" Det parti som står för öppna gränser och obegränsad invandring är grundorsaken till de problem vi har. Bästa sättet att minska problemen är att rösta ut MP ur riksdag och regering."

1 kommentar:

  1. Det senaste riksdagsvalet visade tyvärr att miljöpartiet faktiskt hade en backup iform av just feministiskt initiativ, vars väljare hellre begick harakiri gentemot FI för att hellre kunna rädda kvar MP över riksdagsspärren!

    SvaraRadera