onsdag 9 september 2020

Vad ska Annie Lööf göra nu när Löfvén kommer ut ur garderoben som rasist/fascist/nazist.


sydsvenskan får svälja nesan: 

-Jimmie Åkesson har jagat Stefan Löfvén med blåslampa hela året och till slut tvingades Stefan Löfven ge med sig.På onsdagen kovände han och medgav det han så länge förnekat: att det finns ett samband mellan Sveriges stora invandring och den ökade gängkriminaliteten.Så på onsdagskvällen fullbordades Stefan Löfvens 180-graders rotation i SVT:s Aktuellt.

”Om man har en migration i storleksordning att man inte klarar av integrationen, då blir det så att vi får sociala spänningar i ett samhälle och det är inte bra”, sa statsministern.Har vi haft det? frågade studioreportern.”Ja, vi har haft det", sa statsministern.


Och bortförklarade med att det var ett skäl till S-regeringen "skärpte migrationspolitiken"efter den stora flyktingkrisen 2015.



Bästa reaktionen Niklas Krog, FB:

-"Och alla tunnor med avföring som tömts över dem som genom åren påpekat just de här problemen som plötsligt blev en offentlig sanning, vad gör vi med dem? (Tunnorna alltså. De kan ju inte bara ligga och skräpa.)


Allvarligt talat, jag skulle vilja ha någon sorts erkännande från avföringstömmarna om att det var just avgöringstömning de höll på med."


7 kommentarer:

  1. Han kan inte prata sammanhängande, ser ut att vara i väldigt dålig form. Sverige leds av en halvtok.

    SvaraRadera
  2. Socialdemokraternas politik liknar Nigeriabrevens innehåll.
    Lögn och bluff.

    SvaraRadera
  3. Hela socialistinternationalen är en vämjelig satans sekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi måste rensa upp i det livshotande vänsterträsket.

      Radera
  4. Finns det ingen kommentar på FB; @Niklas Krogh, om du menar att alla politiker som pratar skit om SD är det inget skitsnack. Spola ned dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med, låt oss få känna den upprättelsen åtminstone, när de av själviska orsaker krossat sönder vårt land.

      Radera
  5. Ingen kommer att erkänna någonting. Tänkbar replik: Vi har absolut inte gjort några fel, ett och annat litet misstag kan dock ha inträffat.

    SvaraRadera