onsdag 9 september 2020

Anders Danielssons personliga kris skakade om Sveriges fundament och alla svenskars liv.


Utdrag ur sydsvenskan:
- Personlig kris skakade om Anders Danielssons liv under det stora mottagandet av flyktingar

Han var generaldirektör för Migrationsverket under den dramatiska flyktinghösten 2015. Samtidigt hanterade Anders Danielsson sin största personliga kris. Den lärde honom att våga visa känslor och söka hjälp.

– Jobbet blev som en sorts terapi, säger han.

– Beskedet kom som en chock och jag blev naturligtvis jätteledsen, säger han.Dagen efter skulle han på konferens med resten av Migrationsverkets ledningsgrupp. Han berättade för en konsult som skulle delta på konferensen vad som hänt och fick rådet att berätta även för de andra.– Det var jobbigt att få fram orden, jag skakade och grät, men det kändes också som en lättnad. Kollegorna började berätta om egna personliga händelser som hade drabbat dem.

– Det gjorde att vi blev väldigt tajta. Vi lärde känna varandra som människor utan att ha något att dölja. Det blev till stor hjälp när vi senare samma år skulle hantera en flyktingström på 165 000 personer.

År 2015 blev året då rekordmånga människor sökte asyl i Sverige. 

Anders Danielsson arbetade vidare efter beskedet om skilsmässan. Under den här perioden tog han dessutom emot hot i tjänsten och hade därför livvakt. Efter ett tag fick han akuta stressymptom i form av hög puls och sömnproblem och lades in på sjukhus.

– Jag kände inte att det fanns någon mening med livet. Någon frågade mig när jag mådde som bäst. Jag svarade att det var när jag gick och lade mig. Sämst mådde jag när jag vaknade, då kom ångesten.Han fick rådet att söka hjälp hos psykolog.


Jag säger om denne självmordsbenägne Anders Danielsson, att alla som genomgått en svår livskris vet att tankarna inte fungerar och hjärnan är full av sirap. Många blir sjukskrivna i flera år för att de inte fungerar i arbetet, somliga kan aldrig fullt ut komma tillbaka.

Och Anders Danielsson, sjuk med svårartade stressymtom, skötte Sveriges värsta massflyendekris i historien. Som terapi.

 Och alla ansvariga tyckte det var toppen!!

Vilket förklarar varför Sverige styrs av Löfvénmaffian, landets ledare kan faktiskt vara lika sjuka som de beter sig.

10 kommentarer:

 1. Han tog semester mitt under krisen. For till Beirut (inte den säkraste platsen att åka på) för att springa en mara. Sen sågs han inte på ett långt tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denne man och hans chefer är 100 % skyldiga till det kritiska tillståndet i landet. De har lekt och lattjat sig genom karriären uppåt.

   Radera
 2. Helt j-a sinnessjukt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi lever i ett land som vore ett dårhus, där psykiatriläkarna och mentalskötarna visar sig vara obotligt sinnessjuka!

   Radera
 3. På ren svenska stod inte ens hans fru ut med honom?

  Förvånansvärt många högre chefer i SÄPO har fått smörjobb efteråt. Luktat J Edgar Hoover.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige är genomkorrupt. Och jag förstår hans fru, man utanpå och syltrygg inuti.

   Radera
 4. Nu vill MP att äänu fler ska hit. Den anlagda branden (av asylsökande) i Lesbos har nu lett till att Sverige igen och igen ska öppna dom redan öppna gränserna ännu mer. Detta skitparti får fortsätta att förstöra Sverige, och där hjälper gärna migrationsverket till. Lägg ner detta verk, skicka MP till ett svart hål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntade bara på det, men jag hoppas att folket äntligen har vaknat! Och hur ska Löfvén ena dagen stå och erkänna att de kommer för att våldföra sig på oss, och nästa öppna upp kranen vidare? Jo, förresten... det kan han.....det ä ju sånt han gör varje dag utan att blinka.

   Radera
 5. Jag vet inte om det bara är jag men nog verkar det som om styret i Sverige består mest av kriminella och mer eller mindre sinnesrubbade sossar!

  SvaraRadera