fredag 28 augusti 2020

Här ställer de upp och poserar glatt - de stora fosterlandssvikarna som säljer ut svensk lag utan att blinka.


MALMÖ


Muslimer, judar och kristna markerar mot Svea rikes lag om yttrandefrihet.


"Det här blev bättre än vi tänkt", säger Ramadan Boussaidi.

På bilden syns bland annat mötesvärden Ramadan Boussadi, ordförande för Islamiska förbundet i Malmö, rabbinen Moshe-David Hacohen, kaplan Marcus Nylander, vikarierande kyrkoherde Karin Pråmel, S-kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh, L-kommunalrådet Roko Kursar, oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M), V-politikern Emma-Lina Johansson, MP-politikern Stefana Hoti, C-riksdagsmannen Niels Paarup-Petersen, imamen Salahuddin Barakat samt Tajeddin Farfour från Islam-akademien.Bild: Bengt Arvidson

I korta anföranden betygade gästerna att de kommit för att visa stöd och solidaritet med Malmös muslimer i en tid när de riskerar att få sina heliga skrift skändad av en demonstration som är oönskad av alla.


"Alla"?? Av Allah menar de.

6 kommentarer:

  1. Det är mer än man tål. Ett bevis på att islamiseringen är total, i varje fall i Malmö Jag saknar boko haram och IS och al kaida. Men dom kanske är upptagna med att tillämpa koranen.

    SvaraRadera
  2. Politikerna har tappat förståndet av värdegrundspandemin.

    SvaraRadera
  3. Situationen i detta rike har blivit riktigt obehaglig och skrämmande.Ingen vill väl ge upp men hur tusan kan vi vända på utvecklingen?
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
  4. Kan detta vara sant att alla dessa är för A. Måste bero på att de inte vågar säga B, bort med yttrandefrihet

    SvaraRadera
  5. Rasmus Paludan har belagts med ett 2-årigt inreseförbud till Sverige!!Detta samtidigt som vi tar emot IS-terrorister och annat slödder.Medlemmar i Stram Kurs utförde trots det en liten aktion i Rosengård. https://samnytt.se/exklusiv-video-har-brinner-koranen-i-rosengard-rasmus-paludans-parti-trotsar-indraget-tillstand/

    SvaraRadera
  6. Annat ljud i sällan var det efter den muslimska terrorattacken (7/1 2015) mot satirtidningen Charlie Hebdo. Tidningen hade skämtat och hädat profeten, enligt sharialagen medför det dödsstraff. Då ville alla vara jeu suis Charlie Hebdo. Då var tydligen inte koranen helig. Islamiseringen fortskrider.

    SvaraRadera