fredag 28 augusti 2020

Extremististerna styr Sverige precis som de vill. Svenskarna står lydigt och väntar med mössan i handen.




Mats Lundgaard, SD:

 - Vänsterextrema blokerer sedan tidigt i morse två broar och körfält i centrala Stockholm.

Polisen har dialog med dem och tittat på en timme: "Vi känner dem sedan länge och förhandlar med dem om att öppna ett körfält på en av broerne".Gått med på? Förhandlar om att öppna ett körfält? WTF.

In i en polisbuss. Lagför alla! Det ska inte gå att olagligt blockera trafiken i min hemstad där jag är trafikpolitiker.

Lås in! De bör utöver straff få en räkning för de enorma kostnader förseningar i rusningstrafiken innebär. I en stad som ekonomiskt på grund av Covid, går på knäna.Poliserna på plats gör såklart enbart det polischeferna ber dem om och polischeferna lyssnar i sin tur på signalerna från regeringen.

De vänsterextrema ville inte vara sämre än klanerna i Göteborg och blockerar broar mitt i morgonrusningen i Stockholm.De har mycket gemensamt.Tar till våld för att stoppa yttrandefriheten. Hatar polisen och utmanar rättssamhället. Slipper konsekvenser och ses som offer (klimatet och socioekonomiska faktorer).Matats i skolan och i medierna med att de har rätt och alla andra fel (klimatet mångkultur).

Alla politiker utom SD har även hyllat BLM en annan vänsterextrem rörelse. En stor inspiration här med antagligen.Då många är unga blir det inga vuxna det inga eller lindriga straff.Utfallet i Göteborg och centrala Stockholm är därmed tämligen logisk.

I dag kommer domen i Danmark för de svenska gängkriminella, han som är under 20, 18 kan maximalt få 20 år år. De över får livstid.


PS: Under valet 2018 stad undertecknad dag in dag ut i Liljeholmens valstuga (SD). Unga, oftast tjejer inte sällan med annan bakgrund än svensk, gick nära och skrek. Rev vårt material. Försökte elda på stugan.Polis på plats. När jag bad dem ingripa fick jag svaret att "nej då eskalerar det ytterligare".

I den feministiska svenska sojamiljön lär sig barn och inga att de och ingen annan bestämmer.
När de idag slår på TV:n eller mobilen bekräftas det.




3 kommentarer:

  1. Mitt i pandemin terroriserar dom stockholmarna. I min enfald trodde jag att polisen sätter gränser. Både i Göteborg och Stockholm sätter ligisterna gränser. Greta är säkert med.

    SvaraRadera
  2. Den knäböjande polisen är inte ensam som knäböjer.

    SvaraRadera
  3. Dessa aktivister lär sakna demonstrationstillstånd. Om de har det skall de följa beviljad fördväg uppehålla sig på anvisad plats.
    Därmed kan det uteslutas att de har tillstånd.

    Ordern från polisbefälet skall vara, *Stoppa demonstrationen,omnhänderta de aktivister som inte lyder polisen.

    - Detta skedde inte. Är polisbefälet oförmögen att ta ett sådant beslut. Kanske, eftersom polismyndigheten lyder direkt under regeringen. Det är Stefan och Mikael som inte kan hjälpa sina väljare.

    SvaraRadera