söndag 8 mars 2020

En hyllning till en kvinna som gör allting så rätt, så vulgovänstern måste attackera från alla håll, och mest med knivar i ryggen.

Jag kan bara hålla med Mads Lundgaard, SD·


"En! Ledare bör framhävas i dag på den internationella kvinnodagen och detta inte för att hon är kvinna utan en förbaskat bra ledare".

I dag är det den internationella kvinnodagen och vi kommer som vanligt att få mängder av utspel från de ”opolitiska” SACO och TCO-facken där de framställer kvinnor som offer som inte klarar av att göra egna val samt föra fram falsk statistik.Regeringen där de flesta (S)-statsråden i.o.f.s. kommer från TCO, SACO och LO, vilket förklarar mycket, de kommer från en faktaförnekande miljö, kommer att gå steget längre.

De kommer att plädera för ytterliga socialism och planekonomi samt för att få igenom samma, använda skam och skuldbelägga världens mest jämställda män, de svenska.Detta kommer även myndigheterna att göra och därmed skrämma bort potentiella kompetenta medarbetare oavsett kön, som inte vill arbeta i en miljö där inte fakta och utfall med kvalitet styr och belönas utan rätt åsikter.

Det finns dock en kvinna som stått emot allt ovannämnda och går från klarhet till klarhet och här har feministerna en poäng. Kvinnor ifrågasätts hårdare än andra när de tar rationella beslut, dock inte av de som feministerna påstår.

Det är dessutom extremt mycket tuffare att förändra saker och ting operativt i en kommun än att stifta lagar i riksdagen. Det går inte att jämföra överhuvudtaget.Du möter motstånd från några av de tjänstemän som varit vana vid lata eller bara inkompetenta kommunalråd som inte gjort väsen av sig. Du möter motstånd från de lokala facken som formellt är neutrala men i realiteten S-märkta.I denna KSO:s fall ifrågasätts du av skattefinansierade stora intresseorganisationer i huvudstaden som är vana vid ett enbart smekas medhårs. Som lök på laxen jagas du av riksmedierna oavsett vad du gör.

En! Ledare bör framhävas i dag på den internationella kvinnodagen och detta inte för att hon är kvinna utan en förbaskat bra ledare.PS: Hon har humor med, inte feministernas stärka sida direkt.

4 kommentarer:

 1. Lite synd att inte Khomeini beslöt att kvinnorna i Iran skulle ha slöja den 8/3, han gjorde det den 7/3 1979, annars hade man kunnat fira han samtidigt.

  SvaraRadera
 2. med en svag ledare (Stefan) faller allt.. Här har vi en Stark ledare i form av Louise. hyllas bör den som Hyllas skall

  SvaraRadera
 3. Varför inte att ersätta stefan.
  s

  SvaraRadera
 4. Klart bättre, nog med förslag. Sveriges förste kvinnlige statsminister som dessutom har en god sambo så hon ligger inte illa.
  Varför måste det bli en partiledare? Det finns många som är lämpade med få blivit urvalda till att sköta Sveriges väl och framtid. Samma gäller för regeringschefens kabinett.
  - Nu får man hålla sig för skratt.

  SvaraRadera