lördag 7 mars 2020

Tystnaden om det stora svenska sinnessjuka könsexperimentet.

Den svenska feghetens altare.

Den stora mellofestivalens "manlige"programledare ikväll, iklädd stilettos, vid galaklänning i silverlamé och långlånga örhängen till mustaschen.

Bilden kan innehålla: 4 personer, personer som står och bröllop


Smålandsposten (ett utdrag, läs hela!)

- Socialstyrelsen har oroflaggat för att antalet tonårsflickor med diagnosen könsdysfori har ökat med femtonhundra procent på tio år. ”Vi kan se att det är en tydlig ökning, men vad den baseras på, vad som driver den, det vet vi inte”, säger en utredare på Socialstyrelsen.

Man ”vet inte”. Verkligen?
Någonstans kunde man tycka att Socialstyrelsen är förmögen att göra en vuxen rimlighetsbedömning.

....
Men framförallt att det kanske finns ett samband mellan den förhärskande ideologiska trenden kring tanken på det gränslösa könet och oroliga unga som söker ett accepterat fäste för sin ångest.

Utifrån de utgångspunkterna blir den rimliga bedömningen att man inte skall proppa stopphormoner i unga människors kroppar och framför allt inte börja skära i dem på ett sätt som förändrar deras liv för gott. Och att man definitivt inte, som regeringen vill, skall låta femtonåringar könsoperera sig utan föräldrarnas medgivande. Att man ”inte vet” betyder inte att man inte kan göra ett vuxet antagande.

.......
Hur är ”debatten” idag? Jo, den består i ett officiellt politiskt förgivettagande, tryggt inom ramen för den sociala konstruktivismens grundteser, att traditionell könsidentitet är fult och förtryckande och könsöverskridande är fint eftersom det är normbrytande.

Vad är det egentligen som skiljer den nuvarande scenöppningen från skräckhistorien med de apatiska barnen? Är det så mycket tacksammare att ifrågasätta könsdysforins uppblossande idag än vad det var att ifrågasätta barnens apati för tjugo år sedan? I princip samma typ av människor står ju fullt redo att kasta fördömanden om inhumanitet och inskränkthet nu som då.
Ibland framstår Sverige som ett kusligt samhälle. 

Vi har knappt börjat bearbeta vår skuld till de ”apatiska” barnen förrän det är dags att rada upp nästa grupp av unga offerlamm framför den svenska feghetens altare.

Detta är fint, normalt och bra enligt svensk PK-diktatur. 


7 kommentarer:

 1. Tänker direkt på Hemmingway. Hans mamma tvingade Ernest att ha klänning och långt lockigt hår ivarje till att han ar sex år. Drt ledde till att han kom att hata sin mamma, han blev ju en supermacho. Experimentera inte med barns könstillhörighet.

  SvaraRadera
 2. Vänta er inget av Socialstyrelsen. Dess chef är en (S)-märkt politruk och hon har ingen erfarenhet eller kunskap om vare sig sjukvård eller socialt arbete.

  SvaraRadera
 3. Homoekvilentus är utrotningshotade. Gissa hur, när och av vilka.

  SvaraRadera
 4. Våra föregångare vikingarna snurrar som karuseller i sina gravar.
  Tragisk utveckling.

  SvaraRadera
 5. Lägg ner den jävla fjollparaden som Mello är. Har aldrig tittat på dyngan. Löfven

  SvaraRadera
 6. Kapten klännings förfalskade kostymering,
  lockas av klenmodiga röjare.
  Smaklöst i allra högsta grad.
  Melodifestivalen är ett stort fiasko!

  SvaraRadera
 7. Grodklubben vann.

  SvaraRadera