tisdag 1 oktober 2019

EU var inte tända på att fåret skulle vakta vargarna.

Johanssons föreslås få ansvarsområdet migration. Under utfrågningen på eftermiddagen uttryckte flera parlamentariker kritik mot Sveriges migrationspolitik.

– "Jag blir orolig när man ser kaoset i Sverige. Vi i Danmark är oroliga. Om ni nu blir kommissionär – vill ni exportera svenska invandringspolitiken i Europa?  Till och med dina danska kollegor på vänsterflygeln är nu så bekymrade över den svenska situationen att de arbetar med strängare kontroll för inresa till Danmark från Sverige” sa den danske parlamentarikern Peter Kofod som tillhör högerpopulistiska gruppen Identitet och demokrati. 

Vad säger  Polen, Tjeckien, Slovakien, Rumänien, Ungern, Bulgarien och Italien m.fl?Om den här webbplatsen

Ylva Johansson underkänns.

aftonbladet

En ”come back-kommissionär” som inte svarar på frågorna. Kritiken mot Ylva Johansson var hård efter den långa utfrågningen i parlamentet. 


 Dagen då det stod klart för hela Europa att Sveriges regering består av  fler som Löfvén

6 kommentarer:

 1. Konstigt, Ylva tror ju att Sverige är bäst, och speciellt feministerna.

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-10-01 22:56

  Våldtäkterna "are going down and down and down". Det hoppas jag att du också gör Ylva Johansson.

  SvaraRadera
 3. SKÖNT att kommunistkärringen fick tumme ned av EU, tydligen finns det fortfarande någon klart tänkande individ i utskotten?

  Hur många miljarder i Svenska skattepengar ska den här gången utlovas för att hen ska få rättighet att ytterligare översvämma EU med bedrägliga, kriminella invasionstrupper från mena-land?

  Hens svar i utskottet är lika intelligenta som klimathysterikan greta utan manus....

  SvaraRadera
 4. Likt förbannat får skatan dagtraktamente.Fullständigt bortkastat. Vore nog bäst att svenske stassministern flög ned och talade om att sverige är en stor nettobetalare !!

  SvaraRadera
 5. Självklart är andra länder oroliga när de ser hur den svenska sosseregeringen hanterar massinvandringen och vilka följder det för med sig.

  SvaraRadera
 6. Tonald Drump2019-10-02 10:06

  Magdalena Andersson klagade till talmannen att vissa gled för mycket på sanningen. Undrar vad hon tycker om Ylva Johanssons glidningar i EU-utfrågningen. Omvärlden ser nu hur poletyren lämnar.

  SvaraRadera