tisdag 1 oktober 2019

Det är svenskarna och deras patetiska "tycka-synd-om" som är grunden till landet Sveriges undergång.

 Migrationsverket har skickat nästan hundra flyktingar om året till Lomma under de senaste tre åren, de nyanlända som blivit anvisade till Lomma har fått en lägenhet via socialen. 

Det är dessa lägenheter som kommunen nu vill säga upp efter två år. Det är så länge nyanlända får etableringsstöd från Migrationsverket. Invandrarna förväntas då vara självförsörjande och hitta bostad precis som alla andra på den öppna marknaden, allt enligt nationellt beslut. 


Men nu surnade "godhets-svenskarna" till och protesterade. Det kom ett hundratal pensionärer, nyanlända, barnfamiljer, och ensamstående.
– Vi är här för att demonstrera. 

 Så berätta för mig, ni demonstranter, vem som ska försörja dessa familjer. 

Maria Boström Lambrén i publiken har ett svar, hon står där i en hundrahövdad skara och anser att Lomma kommun, som är så rika, ska fortsätta försörja dessa trehundra familjer. Jag undrar om Maria Boström Lambrén tror att Lomma och andra kommuner är aldrig sinande skattgömmor. 

– Varför kan inte Lomma som är en så rik kommun ta det ekonomiska ansvaret som alla andra kommuner? undrade Maria Boström Lambrén. 

Det är verkligen makalöst fräckt av Maria Boström Lambrén. 

Vem är hon att stå i en proteströrelse och ha synpunkter på alla kommuninvånarnas gemensamma pengar? Och hur HON anser dessa ska fördelas? Hur vågar hon lova bort alla andras pengar -  som behövs för att driva ett helt samhälle - för att HON, denna kvinna, tycker det är synd om några! 

Men kommunerna kan inte rita pengar.

”Vi är er framtida arbetskraft” stod det på en skylt. 

Jag undrar : -I vilken framtid? Finns det planer på att skapa arbetstillfällen till trehundra familjer i Lomma? Hur lång är planen? 8 år? 10 år? 20 år? Och ska Lommaborna i så fall försörja familjerna hela tiden tycker Maria Boström Lambrén och hennes givmilda kompisar?  

Medan andra utan invandrarstatus, som ingen tycker synd om, får kämpa själva för att överleva utan både jobb och bostad.

Länk

5 kommentarer:

 1. Dessa svenska kvinnor som vill ge bort hela Sverige, inklusive dom själva. (men det fattar hon nog inte) "Framtida arbetskraft", den framtiden ligger nog ljusår framåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att denna kvinna, som är så generös med andras pengar, inte bor i min kommun.

   Radera
  2. Hon bor inte i Lomma kommun. Alltså en aktivist v, s eller mp. Undrar om hon själv erbjudit bostad och uppehälle

   Radera
 2. Tonald Drump2019-10-01 19:28

  Vet dessa flyktingar om att dom är vår framtida arbetskraft. Många av dem tror jag har helt andra planer. Det har kommit 300 flyktingar till Lomma och givetvis så kommer en ivrare och tycker att kommunen skall stå för kalaset för att en (1) tjej har visat framfötterna i fotboll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag som är farmis, vet hur spädbarn skriker när tutten tas ifrån dem. Och tack för korrigeringen, 100 familjer multiplicerat med tre år! Vad kostar en familj om året? Multiplicerat med trehundra? Det spelar ingen roll hur Lomma beter sig några pengar över till andra i kommunen lär det inte bli.

   Radera