lördag 21 september 2019

Vågar M/KD/L bekänna färg nu då?
Tapani Juntunen, SD: 
·

- Apropå kriminaliteten
För mig är detta mycket enkelt. De som seriöst vill angripa kriminaliteten, de tar in SD in i diskussionen. Gör man det inte, då har man bara visat att man vill fortsätta med "Saft och bulle-linjen", och inte göra något reellt kring våldet och kriminaliteten. 

Jag skrev det förut - vi har en ideologisk regeringskris i Sverige. Socialdemokraterna och miljöpartiet har inte tillräcklig ideologisk kraft att rusta rättsstaten och våldsmonopolet. 

Det är inte SD som ska exkluderas från samtal kring kriminaliteten, utan den sittande regeringen. Det är där skon klämmer.

6 kommentarer:

 1. "Vårt land, vårt land, vårt fosterland!!!"
  Och då menar jag ej sverige utan kollegans sons...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Varje Frisk Individ med Fungerande hjärnceller Måste väl inse att SD (som inte skapat detta kaos) Sitter på lösningen att åtgärda det.. och det brådskar utvisning upphäv Svenskt medborgarskap är en bra början Vräk Föräldrar till ungdomar som förekommer konstant i brottsregistret kan man inte fostra sina barn i hur det fungerar I ett Svenskt samhälle har man inget i detta land att göra börja där sen är bollen i rullning

  SvaraRadera
 3. Varje Frisk Individ med Fungerande hjärnceller Måste väl inse att SD (som inte skapat detta kaos) Sitter på lösningen att åtgärda det.. och det brådskar utvisning upphäv Svenskt medborgarskap är en bra början Vräk Föräldrar till ungdomar som förekommer konstant i brottsregistret kan man inte fostra sina barn i hur det fungerar I ett Svenskt samhälle har man inget i detta land att göra börja där sen är bollen i rullning

  SvaraRadera
 4. Socialdemokraterna begår ett fruktansvärt övergrepp mot Sveriges medborgare.
  Det är det som måste åtgärdas.
  Den värsta gängkriminaliteten finns i regeringen.
  Svensson

  SvaraRadera
 5. ingen av sjuklöverns partier skall vara inblandade i samtal om den grova kriminaliteten för DE ÄR SKYLDIGA till den. de har i samförstånd låtit grovt kriminella MENA-individer kolonisera vårt land.

  SvaraRadera