lördag 21 september 2019

En ledare får ha roligt, en ledare får festa runt, men måste bära konsekvenserna.

Samtal med Samhället skriver: 


Vår verklighet - och deras...
En bild från ’Uppdrag Granskning’ i veckan, som illustrerar den grova kriminalitet. 
En annan visar KD-ledaren förevigad på kalas hos Bindefeld i Israel. Från Carola Häggkvists Instagramkonto.

I dagarna dyker dessa bilder upp i mångas flöden. Oproblematiskt? Knappast.

 De spär på politikerföraktet och förstärker mångas bild av en politisk elit avskärmad från vanliga människors verklighet.

Detta är bilder av dåligt ledarskap. Skeppet håller på att kantra. Då stannar man ombord och rider ut stormen - inte lämnar för en brakfest i land. Vem som än betalar. 

4 kommentarer:

 1. Ebbas självbelåtna fylleflin och hennes Pina Colada kommer båda att frysa till is i helvetet, när hon inser vad hennes svek mot Svenskarna (och sina egna 2 barn i framtiden) medfört, genom att tillstyrka en ohämmad anhöriginvasion.

  Var en lyxresa värd en svekfull röst för ökad invandring, i syfte att förverkliga ytterligare ett steg i globalisternas planer på Svenskarnas och de civiliserade nationernas utplåning?

  En normal mor hade i första hand beaktat sina barns trygga uppväxt före populistiska, masskulturellt besmittade utspel om ökad invandringskriminalitet, men inte Ebba.

  Hennes kappa fladdrar som en vindflöjel för vinden, helt utan tanke på konsekvenserna.

  SvaraRadera
 2. Lysande bilder som givit en lysande kommentar.

  SvaraRadera
 3. Raymond Zweigberg2019-09-22 09:39

  Spot on Anonym!!! Dagens politiker, från vänster till höger, har tappat respekten för landets befolkning. Allsköns lycksökare och drönare dras till politikens lättförtjänta inkomster för minimala arbetsinsatser. Svenska politiker beter sig som man sett politiker bete sig i t.ex. Chile eller Venezuela strax innan dessa länder totalkraschat. Den svenska kraschen ligger troligtvis närmare än vi tror.

  SvaraRadera
 4. Låt den komma. Amen

  SvaraRadera