fredag 20 september 2019

Fredagsquiz.

Antidemokraterna i Pride sätter Louise Erixon på kartan, som en lysande fyr för klokskap.


SD välkomnar pridetåg i Sölvesborg
Efter flaggdebatten i Sölvesborg väntas ett pridetåg anordnas i staden. Vilket välkomnas av kommunalråd Louise Erixon, Sverigedemokraterna.

– De som har gjort det här till att hamna om en regnbågsflagga är media, inte vi. Man kan inte applicera åsikter på någon annan, och sen har den inte möjlighet att värja sig. Vi står upp för alla människors lika värde, säger kommunalråd Louise Erixon, SD.

Hur står Sölvesborgs kommun upp för alla människors lika värde?
– Vår svenska fana representerar alla våra medborgare oavsett olikheter, och det räcker mycket väl. Och nu kommer vi få ett pridetåg till Sölvesborg, ryktas det om. Det tycker jag är en fantastisk utveckling av den här debatten. Då får vi precis som vi vill – att civilsamhälle, organisationer och privatpersoner flaggar och opinionsbildar. Men kommunen som institution håller sig neutral. 

Här kommer fredagsquizen: Hur många svenskar hade stormat i vansinne mot Louise Erixon, SD och Sölvseborg, om den kommunpolitiska majoriteten hade bestämt sig för att ta bort den svenska flaggan?

2 kommentarer:

  1. Prideflaggan på bilden ser ut som Schulmans skitiga kalsonger.
    Tackar vet jag Sveriges vackra flagga.
    Svensson

    SvaraRadera
  2. Raymond Zweigberg2019-09-21 08:44

    Vi behöver fler lokalpolitiker som Louise Erixon! Oavsett vilket parti de tillhör. Med verklighetsanknytning, integritet och sunt förnuft kommer detta land att kunna återgå till i alla fall något som påminner om sin forna jag.

    SvaraRadera