tisdag 7 maj 2019

SVTs priokandidat till EU-valet.

EU-kandidaten Bah Kuhnke: "De måste ändra sina liv." 

OBS. När Bah Kunke och Diesel Doris dikterar att "de" "måste" ändra sina liv, så är det byggt på populism, och  gäller självklart alla andra - utom Bah Kunke och Diesel Doris.

MP säger sig också ha tagit fram en metod "på vetenskaplig grund", som ska ge varje land en utsläppsbudget med tvingande utsläppstak per år. De länder som spräcker budgeten ska få böta, uppger blivande EU- diktator Bah Kuhnke. 

Alice Bah Kunke är ett levande bevis för att man kan bli högst uppsatt chef i knytblus utan att veta nånting, vara nånting och inte kunna nånting.  LÄNK

I alla andra länder skulle man kalla detta för en gigantisk bedrift.


6 kommentarer:

 1. Raymond Zweigberg2019-05-07 13:04

  Jag håller med Leif GW:
  ”Jag tror att man ska vara försiktig med att göra gamla barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn.”
  Därtill är det komplett vansinne att låta inkompetens går vidare till ett EU-mandat.

  SvaraRadera
 2. Skulle hon få lön efter prestation skulle hon svälta ihjäl. Om inte nån från Malmö räknar henne till dom hemlösa ( nyanlända). Då skulle hon ha sitt på det torra.

  SvaraRadera
 3. Dessutom sa Alice Buh Kuhnke igår kväll att de gröna i EU kommer att satsa hundratals miljarder på klimatforskning. Finns det någon så kallad "sakkunnig" som inte vill dubbla sin lön genom att forska rätt. Många blir de som kommer att sälja sina samveten för mammon.
  Idag när det snöar i Kroatien är det inte klimatatet utan väder.
  Igår var det flygskam. Idag är det kryssningsbåtskam. Vad blir det imorgon? De bidde bara bröst och en cigarr.

  SvaraRadera
 4. Tonald Drump2019-05-09 12:43

  Miljöpartiets metod kanske blir så framgångsrik att Greta får stå tillbaka.

  SvaraRadera