söndag 26 maj 2019

När vindarna vänder i EU, är jag uppriktigt orolig för utbrett valfusk.



SVT rapporterar lyckligt att "de gröna" går framåt i Frankrike, men de glömde rapportera att le Pen rusar mot skyn som vinnare. Men "de gröna" är inget politiskt parti, det är en never-ending propagandakampanj.

I Daily Express: får jag veta detta.

- "European elections results LIVE: Le Pen warns Macron to ‘DRAW CONSEQUENCES’ after defeatMARINE LE PEN told Emmanuel Macron to "draw consequences" and "dissolve" the French Parliament after dealing him a major blow as her far-right National Rally party topped La Republique En Marche in the European elections."



I Sverige verkar det vara nyårsafton på varje partilokal när SVT hälsar på. Alla partirepresentanter skriker och höjer händerna mot himlen i hysterisk eufori, det är som på svensk barnfotboll, målen får inte räknas - alla vinner - så ingen blir ledsen. 

Jo, SD får, som vanligt, stå i skamvrån, de har ju en kille som nuddat tuttar för ett år sen. 

Men I Europa händer det grejer. Gonatt Angela Merkel.

4 kommentarer:

  1. Valfusk, ja! När jag röstade idag lades mitt valkuvert i samma typ av låda, som användes vid valet i höstas -alltså med ett fack för respektive riksdagsval, kommunalval och landstingsval. Min valsedel hamnade i facket för kommunalvalet i höstas. Och så var saken klar.
    Men öppningarna till de andra två facken var inte plomberade, utan helt öppna. Hur vet man att det inte fanns förpreparerade kuvert i de andra facken? Som man kanske räknar som valresultat medan man smusslar undan de riktiga kuverten med röster.
    Mycket suspekt och misstanke om valfusk i bananmonarkin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag reagerade över samma sak i min vallokal.
      Maggan

      Radera
  2. Jag sitter stum framför tv,n. Alla beter sig som vinnare trots att det enbart är SD som gått fram mest. Masspsykos? Samma som i riksdagsvalet,alla är vinnare...
    Vad är ödmjukheten och verklighets uppfattningen?
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera
  3. Tonald Drump2019-05-27 08:00

    ABK:s minspel skiftade mellan besvikelse och ett jättesmile var fjärde sekund, allt för att lura sig själv och omvärlden att allt är ok.

    SvaraRadera