onsdag 6 februari 2019

TvångsTVs Carina Bergfeldt kommer inte att ha ett gott ord att säga om president Trumps tal till nationen idag.


Skattesänkningar för vanliga människor, förenklad skatteåterbäring, inga nya krig, i motsats till Obama och Bush, ett löfte att dra sig ur Afghanistan, samt lösa NordKorea-situationen, börsen fortfarande stadigt uppåt sedan 2016, ingen krossad ekonomi, och ett löfte till att bättre säkra landets gränser.  

För mig låter det som om president Trump kämpar hårt för att hålla vallöftet om att göra America great igen. 

Men Nancy Pelosi stal enkelt vänstermediashowen, genom sin sarkastiska "fuck-you- applåd" till presidenten. Gesten var billig och vulgär, nästan chockerande barnslig, man blir  mörkrädd av ett så smaklöst beteende från en som borde veta bättre. Hon om nån borde visa respekt, inte minst för väljarna. 

Allt Nancy Pelosi gör med sin antigest är att öka på fiendskap och skadlig polarisering. Så uselt - när väst som bäst behöver politiker med hög värdighet och integritet.

Nancy Pelosi får säkert miljoner likes av sådana som tvångsTV och andra i vänsterpressen, sådana som inte uppskattar att bygga upp - bara riva ner.

5 kommentarer:

  1. En fet smäll borde denna ragata ha. Undrar vad hon är dopad med.

    SvaraRadera
  2. Tv4 19:10 Inte så kritiska. "Tre av fyra amerikaner anser att Trump höll ett bra tal till nationen".
    Mässkalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men då var det väl för bra för att överhuvudtaget nämnas i SVT. Alla andra "viktiga" nyheter måster ju få företräde.

      Radera
  3. Lite sent med det rapporteras: "Donald Trumps tal blev mycket väl emottaget av de amerikanska tv-tittarna. I CNN:s mätning sa hela 59 procent att de reagerat ”mycket positivt” på talet"
    - Jag avstår från att bli tvånsondoktrinerad av Statliga TvångsTeve.
    Mässkalle

    SvaraRadera