onsdag 6 februari 2019

Nytt ordspråk idag: Att fly med Jöken mellan benen.




 JÖK:en gol redan i januari, Björklund visar idag att han är komplett ohederlig. Det enda han tänkt och tänker på är sig själv, bara sig själv och ingen annan.


Bästa kommentarerna aftonbladet chat:

NN1 :Jan Björklund kommer bli ihågkommen för två handlingar. Den viktigaste är att han svek liberalismen när han drev igenom att Liberalerna ska bli ett stödparti till den rödgröna regeringen. Det andra är att han fegt lämnar partiet åt sitt öde och ”drar sig tillbaka” med en livslång pension när katastrofen syns i väljarundersökningar.



NN2: Det enda sättet för mig att kunna återfå förtroendet för Liberalerna är att de väljer en partiledare som tar avstånd från samarbetet med S. Att L valde att stödja en fortsatt Löfvenregering grusade allt mitt förtroende för partiet.


NN3: Ganska enkelt, var ärliga och lägg ner samarbetet med Annie Lööf tills även Centern ändrar sig och blir borgliga. Samtidigt, ta kampen med SD med vuxna i rummet. Hoppas detta görs snarast, innan svensk demokrati rasar helt. Ta kampen istället för att gömma sig bakom andra.

6 kommentarer:

  1. Ropa inte hurra ännu den dåren har ändrat sig förr.
    s

    SvaraRadera
  2. Morgonstudion 07:21 Jan Björlund "Jag (vi)vill inte ge efter för den svenska nynazismen ..... högerpopulismen". med adress till de väljare som röstade SD.
    När majoren säger att jag är nynazist är jag kränt och han förtalar drygt 1,1 miljoner väljare.
    - Jag röstade på SD för att centern, liberalerna och moderaterna sviker de svenska skattebetalarna.
    - De som gör sin plikt ska ha sin rätt (Lovade Löfven Almedalen 2014). När sju(k)klövern och nu efter Jö-ken kommer det inte vid nästa val finnas något annat val än SD.
    Mässkalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kränt ska vara kränkt och jag är dj....gt kränkt.
      Mässkalle

      Radera
    2. Att han ens tillåts vräka ur sig detta är ett totalt underkännande av presssen. Men han sätter verkligen betyg på sig själv= icke godkänt.

      Radera
  3. Vi minns skallmätningarna i vår skola på 50-talet.
    Det var väl innan sd kom fram ?
    Varför detta överhyckel ?
    Eller var det hela för att vi skulle få nya skolmössor ?
    Vi fick aldrig några !
    Tjalle

    SvaraRadera