lördag 9 februari 2019

När de vassa grävande journalisterna publicerar sig på FB, då har de gamla trötta agendaskribenterna grävt sin egen grav.


Thomas Gür  har delat ett inlägg på FB.

- Den 9 december skrev jag i denna uppdatering det märkliga att Greta Thunberg som 15-åring var adjungerad till styrelsen i Stiftelsen WeDontHaveTime som i sin tur var huvudägare i bolaget med samma namn. Idag två månader senare gör nyhetsbyrån TT en nyhetsartikel om det, som återfinns i bland andra SvD och GP. Så usel är alltså svensk journalistik i allmänhet.

Thomas Gür:  

Den här artikeln, från den 5/2, ställer det som hennes far säger till SvD 9/2 i en märklig dager:
Först 5/2:"Greta Thunberg lämnar sin plats som rådgivande styrelseledamot i den sociala plattformen We Don’t Have Time. Enligt plattformens grundare och vd, Ingmar Rentzhog, handlar avhoppet om tidsbrist från Greta Thunbergs sida."

Sedan 9/2:"Men Greta Thunberg själv har inte fått någon information om att hennes namn använts i syfte att locka investerare, hävdar hennes pappa Svante Thunberg.– Nej, det har vi inte fått någon information om. Inte Greta heller. Det är olyckligt om hon använts kommersiellt. Men hon har inte vetat något om det här. Ingen av oss har vetat detta, säger han till SvD."

---Nu tror jag att vi med bestämdhet kan säga att Thunbergs far, Svante Thunberg, faktiskt ljuger rakt upp och ner.

7 kommentarer:

  1. Man kan ju undra om far och dotter pratar med varandra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fadern och modern har pratat hur Gretas sjukdom kan användas till IPCC fromma eller djävulska budskap, "Parisavtalet måste bli bindande". Plattformen We Don't Have Time influencers genomför historien största magi sedan Jesus uppståndelse. Om uttrycket tillåts; koldioxid är värre än helvetet.
      Mässkalle som samtidigt njuter av Tattoo from Edinburgh

      Radera
    2. Sanningen är att jag följer och gillar din Qvinnliga röst. Du är inspirationen.
      Mässkalle

      Radera
  2. En femtonåring som styrelseledamot?
    Är det lagligt?

    SvaraRadera
  3. Tror att lilla Greta,som betyder gris på tyska,är en liten adventuress.

    SvaraRadera