tisdag 5 februari 2019

Människovärdet i Sverige 2019.

Häxjakt.


Stefan Fagerlund:I morgon blir jag avsatt som förtroendevald i fackföreningen IF Metal. Har laddat med anteckningsblock och pennor för framtida inlägg på Facebook o andra sociala medier Hur sjukt är det -att bli avsatt från ett förtroendeuppdrag😪

Är det verkligen demokrati? 

5 kommentarer:

  1. Om fackförbunden och flera partier med goda skäl argumenterar för att bibehålla skattereduktionen för fackföreningsavgiften med bl a skälet att arbetsgivarna får dra av sina medlemsavgifter i sina arbetsgivarföreningar, då bör medlemskapet och förtroendeuppdrag i facket vara tillgängligt för alla arbetstagare oberoende av deras partipolitiska engagemang. SD bör lägga bibehållandet av skattereduktionen för fackavgiften under villkoret att SD-medlemmar får vara aktiva inom facket.

    SvaraRadera
  2. SD bör lägga bibehållandet av skattereduktionen för fackavgiften i v å r ä n d r i n g s b u d g e t e n under villkoret att SD-medlemmar får vara aktiva inom facket. - ska det stå -

    SvaraRadera
  3. Raymond Zweigberg2019-02-06 08:56

    1 : Glöm SD! De kommer långsamt att anpassas till rådande politik och snart ingå i 8-klövern. Se bara deras ställning i SWEXIT-frågan.

    2 : Sverige är ingen demokrati längre. Ju fortare folk inser det och agerar utifrån detta faktum desto bättre för dem själva.

    3 : Sverigehåller på att utvecklas till en socialistisk diktatur modell Venezuela och kommer att gå samma öde till mötes.

    4 : De enda partier som nu arbetar för landets bästa är De fria och AfS.

    SvaraRadera