måndag 4 februari 2019

Extremvänsterpolitikerna öser hav av bensin på en rasisteld, som inte finns.


Tack och lov får Arin Karapet, M, chans att bemöta och vrida det urvattnade kränkthets- och stigmatiseringsvapnet ur händerna på dem.

-"Få samhällen är så öppna och hänsynsfulla som det svenska. Utnyttja inte den godheten, det går bara till en viss gräns."

I sin debattartikel påstår Mohamed Nuur (S), Momodou Malcolm Jallow, (V) och Leila Ali-Elmi (MP) att de lever i samma land som övriga svenskar men med sämre förutsättningar.

Den bild som debattörerna målar upp av det svenska samhället är djupt onyanserad. 

Det är anmärkningsvärt hur tre politiker som nått toppskicket av politiken på lokal och nationell nivå, visar på ett sådant förakt för samma samhällsystem som banat vägen för deras karriär genom bland annat skattefinansierad utbildning, sjukvård och barnomsorg.

Politikertrion nämner aldrig att väldigt många olika etniska och religiösa minoriteter är representerade antingen i Sveriges riksdag, den svenska regeringen, inom näringslivets topp eller bland svenska idrottslandslag. Allt detta är resultatet av ett öppet och tolerant samhälle.

De använder sig i stället av termer som ”våld mot svarta kroppar” för att rättfärdiga sin beskrivning av Sverige och detta visar tydligt på trions verklighetsfrånvända inställning.

3 kommentarer:

  1. När jag slutade som idrottslärare gör några år sen efter nära 40 år så hade jag inte ens 30000/mån. Vad f-n gnäller dom över.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har drabbats av ha-galen- och det-är-oss-det
      -är-synd-om-sjukan, den är epidemisk i vissa kretsar.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-02-04 23:04

    Vet dom om att det finns returbiljetter.

    SvaraRadera