måndag 11 februari 2019

Europas Märkliga Undergång.


Douglas Murray, född 1979 i London, är en brittisk författare, journalist och politisk kommentator, Murray publicerats i  Standpoint, The Wall Street Journal och The Spectator.
I maj 2017 utkom Murray med bestsellern The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam. 

I boken driver han tesen att den europeiska civilisationen inte kommer att överleva. Anledningen till detta är den stora massinvandringen från andra kontinenter kombinerat med negativa födelsetal hos de inhemska europeiska befolkningarna, samt även det faktum att Europa samtidigt förlorat tron på sina egna värderingar och traditioner samt på sin egen legitimitet.

SR Studio 1 (21.27 in i klippet). Boken kommer ut senare i år på svenska, och belyser med ett kritiskt perspektiv det Europa som de överstatliga EUglobalisterna har försatt oss i. 

Jag uppmanar er att läsa boken när den kommer, och lyssna på intervjun. Inte minst kommentarerna efter intervjun med Paulina Neuding, alltid lika rätt, lika kunnig, lika påläst, lika vältalig, lika sympatisk även mot sådana som Per Wirtén, som deltog i intervjun utan att ha läst boken.

2 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-02-11 22:15

  Douglas Murray for Prime Minister in Sweden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kanske vi skulle klara oss till slut?

   Radera