måndag 11 februari 2019

Det kriminella maffiaväldet har tagit över Malmö. Och Katrin Stjernfeldt Jammehs tystnad talar.


Småföretagare i Malmö hotas - "Människor är så, så rädda"

TV4Idag 19.47 5:52 min


Politikerna låtsades/inbillade sig att övervakningskamerorna skulle minska droghandeln i många områden i Malmö, men handeln tvingade sig istället in hos vanliga småföretagare. Med hot om våld pressas handlarna gå med på att kriminella får gömma och sälja knark och vapen inne och utanför affären. 

Våldsgängen går rakt in affärerna, tar vad de vill ha, och går ut - utan att betala. De kriminella lägger en pistol på disken, eller visar sina vapen i innerfickan, tar sen allt som finns i kassan eller kräver mer. Om företagarna vägrar eller ringer polisen riskerar de och familjen att bestraffas, bli skadade eller dödade. (!!!)

 9 av 10 företagare i Malmö, i vårt Sverige - den svenska modelle -  är alltså utsatta för brott av kriminella gäng, situationen är uppgiven och hopplös. Hjälp finns absolut ingenstans, maktlöshet råder.

Det är ett katastrofalt misslyckande att TV 4 och våra andra värdelösa regimjournalister aldrig vågar ställa en enda ansvarig mot väggen. Och poliser som rapar att de gör vad de kan, borde ägna sig åt att tömma papperskorgar.

Det är dessa "yrkesmän" som låter folk kräla runt såhär i reinfeldts avloppssamhällen.

3 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-02-11 22:26

  I framtiden blir inte frågan vilket politiskt parti som skall styra Sverige utan vilken maffiafamilj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kallblodigaste med flest vapen frågar inte.

   Radera
 2. Detta är fake news,säger Prawda.
  Allt är fiiint å lugnt i Svedala.

  SvaraRadera