måndag 4 februari 2019

Den rasistiska vänsterns hatdrev har bara ett uppviglande syfte.

Tack älskade pojke för att du vågade stiga fram! Heder åt dig.


En väktare tar ordet.

-Återigen..
För typ 4e gången på några veckor går drevet mot oss igen.
Denna gången handlar det om en gravid kvinna vid Hötorget.Ja. Såklart lider jag med kvinnan.. och hennes barn som var med.
Det var såklart jobbigt för dem båda.

Ännu mera lider jag... och känner sympati och samhörighet med mina kollegor som var inblandade.Det de nu får utstå.Hot.. kränkningar.. spott och spe.Tillomed i våra egna led.

Ordningsvaktjobbet är svårare än NÅGOT annat jobb..Du är alltid precis där det händer.Du har oftast en hundradels sekund på dig att fatta beslut.Beslut som HAR konsekvenser för andra.Det kan i värsta hand handla om liv och död.Jag får ofta höra.. misslyckad polis..
Ja. Ibland ÖNSKAR jag att jag blivit Polis istället. Bara för att få vara "tvåa" en enda gång. Och inte ALLTID behöva vara First Responder.

Vi är målvakten i hockey..
Om en forward gör ett fel.. då blir han av med pucken.. kanske missar öppet mål.Om en målvakt gör fel.. ja.. katastrof..

Jag VILL att ni alla nu i upprördhetens tider tar med er.

Ja .. jag jobbar som ordningsvakt..Men när jag inte gör det så är jag pappa.. kompis.. kanske make.. lagkompisen.Jag lämnar på dagis.
Jag hämtar i skolan.Jag kämpar för att ha råd med semester..Som alla andra.
Blir jag slagen så gör det ont.Blir jag knivad så blöder jag.
Även mina barn läser vad du skriver om mig på nätet..Deras klasskompisar.

Jag är STOLT över mitt yrkesval.
Jag har jobbat med det i 21 år.Jag är STOLT över att jobba på CSG.Jag är STOLT över att jobba inom SL uppdraget.Och jag är STOLT över ALLA mina kollegor.
Ingen av dem (Och det här LOVAR jag.). VILL medvetet någon annan människa illa.
Ingen av dem sprutar eld eller äter barn.
Däremot är de satta att utföra ..kanske ..den svåraste uppgift som finns. Och de GÖR det.

Vi som jobbar i tunnelbanan som ordningsvakter gör det för att vi VILL göra skillnad.
Vi VILL att DU ska kunna resa från A till B utan att utsättas för något.. eller ens känna oro för det.Jag /Vi vill finnas där för dig.. den dagen så inte är fallet.
Detta gäller MIG..
Det gäller mina kollegor (oavsett bolagstillhörighet)
Och det gäller för de kollegor som var First Responder på Hötorget igårkväll.


Var rädda om varandra..
Var rädda om oss....Så att VI kan vara rädda om er ! ❤ 

De ondaste vänsteruppviglarna
och


Jan Burman, FB: 


- För er som tagit åt er av den vinklade rapporteringen rörande den gravida kvinnan som påstods blivit avkastad från tunnelbanan av vakterna och utsatts för våld har jag genom garanterat trovärdig källa fått reda på vad som egentligen hände. 

Kvinnan som är välkänd av alla väktare både i tunnelbanan och i affärer ville inte visa upp en biljett. Man åkte med i tre stationer men hon hittade inte biljetten så vid tredje stationen sade dom till henne att hon fick kliva av tåget och antingen hitta biljetten eller betala straffavgift. Hon satte då igång med att skrika hysteriskt och spotta och fäktade mot väktarna trots att hon hade en minderårig med sig.
Väktarna höll ömsom om henne ömsom släppte henne och bad henne lugna sig. Den ene väktaren försökte prata med den minderåriga och man försökte hela tiden lugna kvinnan. 

Kvinnan brukar alltid bete sig på detta sätt då hon i olika sammanhang blir kontrollerad eller i övrigt blir tillrättavisad. Hon brukar ofta sparka mot väktare och butikspersonal och spottar dessutom ofta mot dessa. 

Man tycker att åtminstone någon seriös så kallad reporter kunnat uppsnappa detta och i stället frågar kvinnan vad hon höll på med inför sitt barn. Man tycker också att ansvariga på väktarbolaget samt Tamdons på SL borde satt sig in i situationen innan man omedelbart dömde ut väktarna som faktiskt bara skötte sitt jobb. Bedrövligt är bara förnamnet.

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar