fredag 8 februari 2019

Den hämndlystne Stefan Löfvén har inte lärt sig någonting av Jan Björklunds ömkliga fall.

Fientlig härskarteknik och bitter förföljelse är sannerligen inte dagens väg till framgång.

Stefan Löfvén, TV4 nyheter, 00.56 in i klippet: 

"Bara Socialdemokratin kan rädda demokratin i Sverige."

Det var budskapet när statsminister Stefan Löfven talade på partiets EU-valkonferens i Upplands-Väsby. Han kritiserade Europas konservativa för att stå handfallna inför extremhögerns mobilisering.

Stefan Löfvén grovt raljerande: 

- "Och än värre är, att det som visar sig ofta att de är väldigt sugna på att ge makt (konstpaus), TILL - högerextremismen (konstpaus) OM, de kan ge makt åt sig själva. Det är bara att se på moderater och kristdemokrater i Sverige. Kristersson hade inga som helst planer på att bilda en "mindre" mörkblå regering - såvida inte (konstpaus) himlen föll ner. 

Nu verkar Kristersson ha känt att himlen har fallit ner. 

Och Busch-Thor stoltserar med att hon bannemej är villigast av alla att faktiskt ta hjälp, att faktiskt ta MAKTEN med hjälp av Sverigedemokraterna."


3 kommentarer:

  1. Det har ju hänt saker efter Hitler. Men Stefan L hoppar gärna över DDR-s totala misslyckande med socialism/kommunism. Han kanske tycker att Stasi var en demokratisk organisation.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När du nu nämner det, jag uppfattade talet som ”hitlerskt” i sin framtoning. Med stor försiktighet, och utan att förringa den vedervärdigaste ondskan i nazismen.

      Radera
  2. Om man vill bygga ett "lebensraum" från Ural till Bretagne är man inte nationalist utan imperialist. Står man längst ut till vänster är alla "högerextrema".

    SvaraRadera