fredag 18 januari 2019

- Jag tar åt mig en stor del av äran

idag när jag, SVT, DN, SR, TV4, sydsvenskan, metro och alla de andra regimmedierna lyckat baxa Stefan Löfvén ända fram till regering med C, V och MP.

Vi, journalister, vet ju allihopa såklart att alla svenska partier har ett nazistiskt förflutet, utom MP och V som ju är kommunister istället. Men de sanningarna fortsätter vi som vanligt att sopa långt under mattan. 

We are all the winners!!

2 kommentarer:

  1. En ärans knöl har ingen glans,
    han solar sig bara i dyngan.

    SvaraRadera
  2. Den bästa kommentaren om Aftonbladet politiske chefsredaktör kommer från fd stats- och utrikesministern Carl Bildt som svarar Ander Lindberg på Twitter med anledning av en tweet om "Bitter-Kristersson"

    "Jag ser att du anammat Trumps teknik för att beskriva dina motståndare. Det är första gången jag ser någon i vårt land sänka sig ner till den gyttjenivån”, skriver Bildt".
    Detta är Expressens huvudnyhet idag.
    - Ja den får väl godkänt av mig.
    Vad svarar Anders Lindberg.
    "Jag tycker det börjar bli ett problem faktiskt, att ledande politiker håller på och uttalar sig på det här sättet, om ledarskribenter eller journalister eller andra i media, säger Anders Lindberg."
    "Lindberg reagerar starkt på Carl Bildts ordval ”gyttjans folk”:
    – Det Bildt gör när han kallar mig gyttjans folk är att han sätter just en sådan här term på mig, som sedan kommer att kommas ihåg. Som före detta statsminister så har man en enorm makt, och han är en av Sveriges ledande politiker fortfarande, säger Anders Lindberg.

    Om det nu är det här klimatet, är det inte bäst att då dra ner tonläget själv också? Har du inte en delskuld i detta?
    - Att jag blir kallad gyttjans folk?
    Ja, exempelvis.
    – Ja, det är ju en svår sak att svara på. Jag skulle säga så här: vi har alla ett ansvar på Twitter. Jag har ett ansvar på Twitter, och det är nog inte alltid klart när jag skriver om det är ironi eller inte. Och det är ett dilemma."

    - Ingen pudel av AL. Han är en gyttjebrottare. Kom ihåg det!
    Mässkalle

    SvaraRadera