torsdag 13 december 2018

Jag är så nyfiken så jag kan spricka!

Var inne på Stefan Löfvéns FB-sida, ville bara snoka lite och känna av vibbarna, så här i Stefan Löfvéns svartaste vecka. Och då trillade jag baklänges!! Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men ändå kanske nån slags reality check kanske..... möjligen.....eventuellt...... Men nädå, bara handhjärtan överallt. 
Förbluffad undrar jag nu, vilka är de, var lever de, läser de riktiga nyheter, eller lyssnar de bara på regimTV, DN,aftonbladet och sydsvenskan?? Ser de vad som händer i Sverige? 
Vet de t.ex om att gangraping ökar lavinartat och att polisen lägger anmälningar på hög,  att narkotika säljs öppet, att de dagliga öppna skjutningarna sker mitt bland oskyldiga, att svenska fattigpensionärer är hemlösa, att de inte har råd att gå till tandläkaren men att illegala får betala endast 50:-, att svenskar dör medan de väntar på vård, att S har givit amnesti till dryga 9000 ensamkommande "barn"/afghaner från Iran, till en kostnad på 400 miljoner kronor i år och över 1,6 miljarder nästa år. 
Jag skulle kunna fortsätta i evighet med regeringen misslyckanden, men dessa punkter drabbar ju oss alla varje dag, även Stefan Löfvén fanclub här nedan. Hur tänker de??

NN 1 vi har bara en statminister kandidat som kan styra Sverige och det är Stefan Löfven.

NN2
Det finns bara en statsminister som uppför sig som en statsminister skall göra är du.
Hoppas du kommer åter.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹


NN3
Om jag förstått M och KD:s budget rätt kommer jag som svårt sjuk och heltidssjukskriven förlora 
30 000 kr per år alternativt helt bli utslängd från sjukförsäkringen. För att finansiera skattesänkningar för 20 miljarder för dem som tjänar allra mest... Snacka om att sparka på den som redan ligger. Jag röstade vänster men hoppas på dig som statsminister. Tack för ditt viktiga arbete! 

NN4
Nog klarar jag mig även med en borglig budget som lovar mig skattesänkningar MEN hur ska det gå för skolan, arbetslösa, sjuka och alla äldre när kommuner och Landsting får minskade resurser till deras verksamheter. För den skull vill jag ge hopp om nya förhandlingar för ett fortsatt solidariskt Sverige.⚘
NN5
DU ÄR BARA FÖR BÄST STEFAN LÖFVEN UTAN DIG FINNS INGEN SVERIGE
Hantera

NN6
 Hoppas att det löser sig på något sätt, så du Stefan får bli statsminister. Vill inte se en brun/blå sörja styra Sverige! 🌹🌹
Hantera

NN7
Tydlig och bra information från dig Stefan. Tack. 🌹
Hantera

NN8
NN9
Dags att satsa på ett xtra val så snabbt som det bara går, s kan väl inte driva en borgar budget i fyra år. Lövet du är bäst!

3 kommentarer:

  1. Ja, grabben är en riktig svensk...
    Misslyckas med allt.
    Alla(?) känner igen sig.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Visar bilden de som står i kö för att bli knarkdealare?

    SvaraRadera