fredag 28 september 2018

Såg ni Veronica Palms magplask i Opinion Live igår?

 Läkaren och författaren David Eberhard debatterade igår mot Veronica Palm i ämnet "Kvinnor lönediskrimineras inte". 

Efter att ha sett debatten drömmer jag om fler män som David Eberhard, som lugnt och behagligt och med stor kunskap vrider vapnen ur händerna på de flabbiga och maktgalna rabiatfeministerna. 

Och som vrider klockan tillbaka till det Sverige som gemensamt kämpade för jämställdhet.
Världen behöver inte fientliga kvinnor som spyr ner alla män och anklagar dem för sina egna tillkortakommande.

 Bästa kommentaren på Davd Eberhards FB-sida. 


-Déjà-vu känslan var ofrånkomlig. Var hade jag upplevt scenariot "lugn sansad man förklarar vad forskning och vetenskap säger rörande lönediskriminering, och arg kvinna blir förnärmad och fullständigt bortgjord" tidigare? Visst ja...Jordan Peterson VS Channel 4's Cathy Newman! Samma förödande nederlag för den sida som envisades med att ideologiskt förblindad tycka istället för att veta. 

Samma förnärmade uppsyn varje gång sakliga forskningsbaserade argument presenterades! Samma strågubbeargumentation... " Så du tycker att...". Det mest komiska var, trots mycket att välja bland, när Veronica P i slutet av diskussionen summerade genom att i en enda mening ge dig rätt David. Förstod hon ens det? Jag är tveksam. Det var spel mot ett mål. Svagt av henne att kalla forskning för hokus pokus. Det säger tyvärr en hel del om henne. Mästarbältet tillföll dig!

Lär dröja innan de bjuder in pålästa personer igen! De är ju så infernaliskt svårduperade. Med en miljonpublik framför TV:n vill man ju att Veronica skall få en läggmatch. Nästa gång detta diskuteras blir det väl mot någon bufflig och misogyn man med verbala svårigheter. Då framstår kanske Veronica i bättre dager.

 Equal oppurtunity doesn't necessarily lead to equal outcome, due to free will and the possibility to choose.



2 kommentarer:

  1. Fick bara huvudvärk av att lyssna på den extreme ragatan

    SvaraRadera
  2. Veronica höll fast vid sina invanda lögner hela tiden.
    Hade inget att komma med.
    Bra att hon blev tillintetgjord.

    SvaraRadera