lördag 29 september 2018

När Dansk polis lägger det heta locket i ansiktet på folket.

Locket på från danska
polisen om massiva insatsen
Själland stängdes tillfälligt ner under fredagen i vad som beskrivs som den största människojakten i dansk historia. Men Köpenhamnspolisen är fortfarande på lördagsmorgonen mycket förtegen kring omständigheterna. 

OK. Då får vi fråga danska folket. Som heller inte fått veta nånting.

Kommentar fra Søren:

Underligt att det inte har kommit ett signalement på de efterlysta, om man ber befolkningen hålla ögonen öppna, så borde det vara självklart och naturligt att också berätta hur personerna från den tomma bilen ser ut.


Kommentar fra Per S:

Ja, helt enig. Måste också medge att jag faktiskt tycker att man måste offentliggöra vad allt detta handlar om.. Der florerar ju monstermånga rykten, De har skrämt otroligt många människor hela dagen.



Kommentar fra Jannie:

Jeg er 100 % enig. Det är mystiskt att stänga hela landet och tiga för hela folket. Man bör absolut inte ta kontakt med de misstänkta, men inget signalement på de misstänkta har släppts, så då är det baskemig inte lätt.

Lyssnar man till "pressmötet" kan polisen med säkerhet säga, att det inte längre finns en grund till att frukta de eftersökta. Resten av infot var en generell förklaring på hur man hanterar liknande situationer. Detta tycks betyda att polisen har gripit de eftersökta.

Men det är värt att kritisera att polisen inte har haft en konferens eller ett seriöst orienteringsmöte. Kanske polisen saknar bevis för att rättfärdiga hela det lockdown

som kostade samhället vansinniga pengar, verksamheter som har lidit stora ekonomiska förluster, familjer som missade dyrbar fritid. Oavsett vad, så är polisen skyldig medborgarna en mycket bra förklaring för händelserna igår.

Kommentar fra Ole:Sinnessjuk att vi lever i en tid när myndigheterna kan överreagera och sätta ett land i total stå. Ingenting får vi veta.

Det gick rykten om att ett barn från kungafamiljen i sverige hade kidnappats, Nån mer som hört det?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar