onsdag 26 september 2018

Allting är riggat, hela vårt samhälle från och med reinfeldt är riggat.

Erik van der Heeg, FB.

Dagens medieanalys:Tyckte ni att det var lite märkligt att Löfven i samband med EU-toppmötet i Salzburg verkade ha ändrat tonläge när han uttalade sig i Aktuellt igår (min anm 21 sep 2018)?

-- Att han nu antydde att "flyktingar" som kommer över Medelhavet kanske inte alls är flyktingar på riktigt? Och att man kanske måste kolla dem först på plats UTANFÖR Europa, så att de inte ger sig ut i sjöovärdiga flytetyg och riskerar att drunkna?
Jupp. Sverige har nu tvingats anpassa sig till verkligheten. Och svensk media förstår ingenting.

Men så här ligger det till:

Sverige har blivit taget i örat av såväl Tusk som sina "allierade" Macron och Merkel. Deras modell sedan Aquariusincidenten i somras, när den nya italienska regeringen vägrade ta emot en "flyktingtaxi" från Médecins Sans Frontières, är att vouchningen av flyktingar skall göras UTANFÖR Europa av UNHCR i samarbete med Frontex. 

På så vis kan man sålla bort över 95 procent av migranterna eftersom de faktiskt inte ÄR flyktingar på riktigt (vilket alla vet, utom svensk press).

Bråket i Europa numera gäller vad man ska göra med den lilla grupp som trots allt kommer att klassas som flyktingar (efter ett DEFINITIVT säkerställande av deras identiteter och åldrar). Skall de fördelas via tvingande kvoter på varje land (Frankrike, Tyskland) eller skall mottagandet vara frivilligt enligt önskemål från varje nations medborgare (Ungern, Polen)?

Den svenska linjen som förts i många år - ta in varenda jävel, skit i att kolla deras identitet och sprid sedan ut dem via tvingande kvoter - är HELT överspelad och har inget stöd någonstans. Det är detta som regeringen nu måste sälja in till svensk media, som på grund av okunnighet och agendasättande ännu inte fattar vad som har hänt i vår omvärld.
Herrens dag kommer som en tjuv om natten. Det var just det som vi såg i SVTs intervju med Stefan Löfvén från Salzburg.
Löfvén står här och trallar på: - Nobody knows you when you are down and out.

1 kommentar:

  1. Ovanstående är en "missuppfattning". Vad som just nu sker är en anpassning av retoriken till ett genomförande av "Marakesh-avtalet" rörande MUSLIMSK invandring (icke muslimer göre sig inte besvär) till Europa.
    Formellt ger avtalet sken av att avsändarländerna skall ta emot de medborgare Europa återförvisar (inte ger uppehållstillstånd), mot att Europa organiserar ett "humant" invandringssystem (ungefär).
    Alla vet att i praktiken kommer inte en enda återvandring att ske, då budskapet mellan raderna är att den som nekas uppehållstillstånd, bara har att gå under jorden som illegal, så är ändå livstids bidragsförsörjning säkrad.

    Istället handlar avtalet om att anordna reguljära gratis direktflyg för invällare från vissa orter i Sahel in i Europa. Uppehållstillstånden skall vara klara i förväg. Är det någon som tror att Europas stater kommer att ha en aning vilka individerna är efter sumariska "biljettrekvieringar"? Räkna med att EU-ländernas statistikföring kommer att ändras, i varje fall Sveriges, så att det inte framgår vilken omfattning det organiserade statliga invällandet sker.

    Kultur-marxisterna inom EU har kontinuerligt kringgått EU-parlamentet för att hitta nya vägar att ÖKA invällandet av MUSLIMER, tills Europas gräsrötter börjar fatta vad som händer och "morrar", varvid EU-kansliet säger sig rätta till "felet", men gör om "tricket" tills gräsrötterna morrar igen, o s v!

    SvaraRadera