fredag 21 september 2018

Stefan Löfvén jag hoppas att alla dina väljare en vacker dag vaknar, jagar ner dig, och ställer dig mot väggen.

 Stefan Löfvén stod ikväll på EUtoppmötet i Salzburg, lika bestämd som en åsna om att fortsatt kämpa för en gemensam asylpolitik i EU och "delat ansvar", trots allt hårdare motstånd.

 I SVTs nyhetssändning ikväll kl 21.00 intervjuades statsministern efter mötet. (SVT hade plötsligt efter att i 10 års tid automatiskt kallat alla som vill ta sig till Sverige för "flyktingar",  nu ikväll hittat på ett nyord för dessa som "hjälpsökande". Stort steg i förljugenheten.......)

 Statsministern sa i intervjun att vi fortsatt måste hjälpa flyktingar: - .....eller, de är ju inte flyktingar i den bemärkelsen, .... de vill ju söka sig ett bättre liv, bort från fattigdom....

Statsministern bekänner äntligen färg. Read my lips; "inte flyktingar i den bemärkelsen..." Ordagrant.

"Flyktingar" i vilken förbannad bemärkelse då, Stefan Löfven??


Så, hit har vi alltså kommit på fyra år. 

Efter att statsministern månat så om "alla döda som flyr på Medelhavet från krig, våld och elände". Efter att alla "stackare kommit som raketforskare för att rädda vårt land, berika oss och våra pensionärer, samt rädda välfärden", så har statsministern nu kommit att i TV stå och bekänna för svenska folket att vi lockar hit miljontals människor som "vill ha ett bättre liv... bort från fattigdom".

 Till en kostnad av flera hundratals skattemiljarder VARJE år - bekostat av många, många sjuka, gamla och fattiga svenskar som inget hellre vill än önska sig ett bättre liv. Men som aldrig tillfrågats om betalningen. 

Det kallar jag statsrån, svindleri och bedrägeri i storformat.






  SVT  Hittade tyvärr inte intervjun, men den finns säkert sparad på nyheter, SVT play. Om de inte redan hunnit gömma den.

12 kommentarer:

  1. Ja,svitsaren har ju stor makt över hela EU.
    Nu kan man plötsligt kommentera på bloggen igen.
    Under större delen av val perioden har det varit stört omöjligt att kunna ha en åsikt på Carina-Finas underbara blogg.
    Go for Carina-Fina

    SvaraRadera
  2. Svetsarn är kvar i 1968, året då sossepartiet hade egen majoritet i väljarkåren.
    Man inbillar sig, fortfarande, att (s) är det enda statsbärande partiet i landet, att (s) de enda som kan (och ska) styra riket är (s). Allt annat är undantag.
    Sorry svetssarn, läget ÄR annorlunda nu!

    SvaraRadera
  3. Nu bekänner han färg lögnaren.
    SD har haft rätt hela tiden.
    Komma med detta nu strax före han får avgå.
    1:a testet blir på må och sedan röstas lögnaren bort på tisdag.
    Många namn har passerat. Barn, ensamkommande, flyktingar, migranter, pensionsräddare, hela vården och äldreomsorgen skulle haverera, högutbildade, de har egen kultur, mer företagsamma mm

    SvaraRadera
  4. Hörde detta...Han vill tvinga in andra länder. Fascism utmärker Löfven och S. Det epitet som de vill påtvinga andra partier. Nu flyr de inte för sina liiv längre.
    DGDF

    SvaraRadera
  5. Jag förstår inte det här eviga tjatet om att svenskarna aldrig har tillfrågats och liknande!

    Senast förra söndagen tillfrågades alla i Sverige!

    SvaraRadera
  6. Det håller jag inte med om. Politiker och gammeltidningarna har ju ljugit sig blå, det har ju handlat om ensamkommande små barn och krigsflyktingar, vi måste öppna våra hjärtan för att det är så synd om alla. Och vi är så rika. Vi har råd. Titta på Kjell Bergqvist, Ernman och den där handbollsspelaren, de har ju svalt hela betet om att snälla godtrogna är bäst och kloka realister är rasister. De kan förmodligen inte hjälpa det. Så nåt ärligt val om vi vill ta av vår skatt och försörja bidragsturister- det har vi aldrig fått.

    SvaraRadera
  7. Nej - något val om invandringen har det aldrig varit. Den frågan har mycket noga hållits borta, gömts undan.

    Betr programmet igår, SVT Aktuellt kl 21, så finns det på SVT Play. Sök på Aktuellt, och gå in till ca min 6-30.

    Mats

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mats! Amärkningsvärt. En statsminister har vänt kappan ut och in tjugo gånger om och får inte en enda fråga om detta. Undrar inte folk var pensionsräddarna tog vägen, och varför vi inte är galet förmögna av invandringen allihopa.

      Radera
    2. Man borde naturligtvis följt upp vad han sa. Men svaret var kanske oväntat, och man lät bli. Men man klippte inte bort vad han sade...
      Pensionsräddare - ja så har det ju inte blivit, utan helt motsatt. Samma med förmögenheten.
      Tack för att du tog upp detta - jag såg också just detta avsnitt i gårdagens aktuellt, och lade märke till statsministerns ord.

      Mats

      Radera
  8. Socialdemokraterna kommer att dö ut med att Gråsossarna blir gamla och dör.

    SvaraRadera