måndag 4 september 2017

Åsa Westerberg, frisörska, borde få stora journalistpriset. Hon synar bluffen som hela svenska dum-dum-etablissemanget blint gått på.

Westerberg Åsa, Facebook:  — känner att det ligger inte bara EN hund begraven här utan en hel kennel...! 

- Ju mer jag gräver i turerna kring "Ung i Sverige" och dess talesperson Fatemeh Khavari desto märkligare ter hela historien sig. Inte bara existerar det överhuvudtaget ingen 17 årig person vid namn Fatemeh Khavari i hela landet - det existerar inte heller (precis som jag misstänkte) ingen förening som heter "Ung i Sverige"...! Ändå fortsätter man att samla man in pengar i organisationens namn. Pengar som Politikfakta igår kunde avslöja går direkt in på den till synes icke-existerande Fatemehs bror och dubbelgångare, Morteza/Murteza Khavaris, privata bankkonto!


Jag upptäckte något annat minst sagt underligt ikväll: personen som kallar sig "Fatemeh" är inte bara talesman för den icke-existerade organisationen "Ung i Sverige" utan tydligen även ordförande för en annan förening som heter "Ensamkommandes Förbund". Detta är minst sagt anmärkningsvärt eftersom den individ som kallar sig "Fatemeh" enligt egen utsago kom till Sverige år 2015, dock INTE som ensamkommande...!


Imorgon ska jag (mellan kunderna på mitt riktiga jobb som frisör!) försöka hinna titta närmare på hur den andra organisationen, "Ensamkommandes Förbund", är uppbyggd. Ska bli mycket intressant att se om den till skillnad från "Ung i Sverige" faktiskt har en fysisk besöksadress och kontaktperson samt åtminstone ett organisationsnummer. Det skulle inte förvåna mig om även detta förbund fått motta stora summor pengar och var de i så fall försvunnit vore intressant att veta...!

(Det verkar dessutom finnas vissa kopplingar mellan Fatemeh/"Ung i Sverige" och en moské - ska försöka gräva vidare i hur det hänger ihop och återkommer så fort jag vet mer om den saken!)
Till skillnad från de illegala ockupanterna som aktivt tigger swishpengar under falskt namn, med ytterst tveksamma intentioner, erkänner jag öppet att jag p g a mitt samhällsengagemang under lång tid blivit utsatt för massiva trakasserier samt organiserade sabotage- och förtalskampanjer från den s k "antirasistiska" extremvänstern, inte minst de ökända IRM och Researchgruppen. 

Jag har lidit enorm ekonomisk skada av detta och tar därför djupt ödmjukt och tacksamt emot donationer av dem som eventuellt vill och har möjlighet att hjälpa mig.Mitt swish är 0793063060 och ni kan vara helt säkra på att inte ett enda öre därifrån går vare sig till några moskébyggen eller finansiering av islamistisk terrorism - tvärtom!!! 😉
God natt gott folk och kom ihåg: de kan försöka tysta oss sanningssägare, de kan ALDRIG tysta sanningen!!! 👊🇸🇪
#reclaimsweden#återtasverige


*UPPDATERING*Jag upptäckte ytterligare något konstigt nu när jag letade information om den andra organisationen som kan kopplas till personerna kring "Ung i Sverige": som ordförande för "Ensamkommandes Förbund Stockholm" kallar sig plötsligt personen Fatemeh Kavarhi för "Fatima Kawarhi" - alltså med en helt annan stavning!
Men nu till det absolut märkligaste jag sett inte bara ikväll utan på länge: det telefonnummer "hon" anger som kontaktinformation skiljer sig med bara två siffror (de sista) från mobilnumret som är kopplat till "hennes" så kallade "brors" (Morteza/Murteza) privata swishkonto...‼️⚠️Frågorna som genast dyker upp är hur kommer det sig och VEM eller VILKA ligger bakom abonnemangen?? Finns det fler, vilka är de i så fall, och har de också svindlat till sig pengar via dem??
Men den mest brännande funderingen jag ändå somnar med om en liten stund är: VARFÖR i hela friden har inte en endaste av landets alla oräkneliga s k "riktiga journalister" upptäckt och rapporterat detta scoop, när lilla jag som vanlig enkel frisörska direkt snubblade över det så fort jag bara började gräva lite!!??!
(Detta verkar ju bara vara toppen på ett veritabelt isberg...! 😳)

Bachir Rabani:

Här ska ni få världens bästa exempel på hur spyfärdigt naiva många svenskar är och hur snabbt de som kommer hit genomskådar det och utnyttjar det som om det inte fanns en morgondag.
Man ville samla in pengar till medis-afghanerna genom att utge sig för att tillhöra "ung i Sverige". Svensken nappar likt en gammal gädda, svensken ser framför sig en utlänning= automatiskt ett lidande offer från krig. Lägg till slöjan och att det är en kvinna.
Detta sätter svenskens hjärna i total overload. För nu ryker det i huvudet och instinktivt så dras alla tankar till vänsterhjärntvätten i skolan och genom media. Minoritet>offer>lider>slöja>dubbel-lider>kvinna>trippellider= "HITLER INCOMING!!", "NY FÖRINTELSE"😱😱😱

Nu är svensken helt till sig i byxorna och måste hjälpa. Svensken måste hjälpa något mörkhyat för att återställa balansen. Svensken Swishar likt en dåre för att "hjälpa"!. 5kr, 10kr osv.
Summan landar på närmre en halv miljon enligt ryktena. Tvivelaktigt att kvinnan är den hon utger sig för att vara eller om föreningen "ung i vänster" ens existerar. Men svensken är verklig och likaså summan. Men svensken skiter i vilket nu, för nu känns det bra i kroppen, pengarna går säkerligen till något mocka/chokladfärgat. Lidandets färg🌈

SY IN BEDRAGAREN OCH SKICKA HEM TILL LANDET HAN/HON INTE HELLER BYGGDE. NU.

18 kommentarer:

 1. Litar snart inte på någon penning insamling, köper inte ens majblommor. Oseriösa finns det allt för många av.

  SvaraRadera
 2. ÄLSKAR alla oss som ”orkar” och vågar låta sig engageras i galenskaperna!

  När vi tycker att något verkar ologiskt, kulturfrämmande och bedrägligt, så visar det sig oftast vara just det!
  När ska de sektägda Svenska sömngångarna inse att den importerade menakulturen är en rovkultur?

  Rekommenderar Katerinas sanningar (del 1+2), man får alla farhågor bekräftade och mer därtill:
  http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser/
  http://katerinamagasin.se/det-kunde-vara-upp-mot-tio-man-mot-en-enda-tjej/

  Merit Wager är en klippa, men har säkert bara skrapat på ytan av invasionsverkets sedan länge organiserade insmuggling av bidragsturister.
  http://meritwager.nu/allmant/en-migga-migrationsverkets-generaldirektor-har-bestamt-att-det-ska-upprattas-en-sorts-kris-och-stodlinje-for-de-tjansteman-som-fattar-negativa-beslut/

  När ska bubblan spricka, det kommer att stänka på alla i den vidrigt lukrativa versamheten.

  När man börjar forska i journalisters, politikers, tjänstemäns och våra ideologiskt vänskapskorrumperade myndigheters oegentligheter, så tar det aldrig slut. Förräderierna mot oss Svenskar växer som en hydra och matas kontinuerligt av MSM.

  Vi måste tillsammans resa oss ur tv-sofforna, återinföra tjänstemannaansvaret ASAP, gräva, avslöja samt svälta ut globalisthydran,
  …för att slutligen bränna det stinkande liket.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sten Magnusson2017-10-01 09:40

   Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 3. Att vara blåögd var en gång i tiden något positivt, men idag visar den utbredda blåögdheten bland Svenskarna på en total avsaknad av kritiskt tänkande, och en IQ-reserv som knappt räcker längre än till att bli valboskap för Vänstermaffian (V-MP-S) och en lydig skattebetalare. Det är allmänt känt att ca 60% av befolkningen inte duger till mer än att vara lydiga arbetare och skattebetalare, att 20% av befolkningen pga. sjukdomar, inavel, och andra anledningar inte ens duger till detta, och behöver hjälp och stöd av de 60%. Medan vi som ingår i den kvarvarande 20% gruppen får kavla upp ärmarna och försöka reda upp i sörjan av förvirrade känslor och rädslan av att tänka så högt att någon kan tro att man är en "rasist" eller inte tycker synd om de små ensamkommande "barnen". Ja som sagt, så är vi inte så många som har en verklig kapacitet att städa upp efter Vänstermaffians misslyckade försök att fortsätta de "Nya Moderaternas" öppna hjärtan politik, som de inte såg att den endast var till för att berika några få moderater i ledningen.
  Själv är jag alltför gammal för att orka ta över rodret på skutan Svea, men jag orkar fortfarande dela med mig av vettiga och samhällskritiska tankar från min lilla fattigpensionärs lya uti storskogen. Så gillar du (ja just du) det jag skriver, och vill läsa mer av mig, så uppskattas ett litet SWISH-bidrag i all ödmjukhet till mitt Swishkonto på 0702354999 så att mina små grå kan få lite bättre näring än den Nudelsoppa som pensionen eller ska jag säga Vänstermaffians allmosor till oss äldre kan ge.... Ha en riktigt fin dag på dig (som orkade läsa mitt inlägg).
  /Toarparn.

  SvaraRadera
 4. Ja vad härligt att det finns kosing i Sverige dock inte till de som jobbat hela livet i Sverige, det får väl bli en snabb död när man ska försöka leva på pensionen man jobbat hela livet för att erhålla.

  SvaraRadera
 5. Åsa Westerberg, frisörska, bevisar med MVG att det krävs mer än en saxs för att klippa till pk-istern.
  PK-ist, den som köper en peruk för att dölja sanningens ansikte. Å.W., bra jobbat, bra plitat. Vill du bli kulturminister får du mitt stöd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sten Magnusson2017-10-01 09:55

   Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Sten Magnusson2017-09-28 10:48

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sten Magnusson2017-10-01 09:36

   Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 9. https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/232761

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Som svar till Anonym kan ni ju ta del av hela historien.

  https://www.youtube.com/watch?v=p6F-bwlkj0g

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt riktigt avslöjande, och Aschberg, hur kan han låna ut sig till dessa springpojksärenden med baseballracketen i högsta hugg. Att denna Åsa misstänker att afghanen är en dubbelnatur, är det enda ointressanta i hela facebookinlägget. Och det är det demokratihatarna hängt upp hela sin argumentation på.

   Radera
 13. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera