fredag 17 mars 2017

Vem i h-e kom på att dettas var en riktigt bra grej. Och att det är - snällt??

En kaptenskollega från SAS skriver på sin FB: -Asylmagnet??

Ett exempel. En familj med fyra barn kommer till Sverige från Somalia där de levt i fattigdom.Familjen får barnbidrag med 1050 kr per barn tills barnen är 16 år. Och med flerbarnstillägg !! Alltså utöver 4x1050 utgår 1614 kr per månad. Har de ännu fler barn blir flerbarnstillägget exponentiellt högre. 8 barn ger tillägg på 6614 kr.

Mannen kan få etableringsstöd med upp till 305 kr per dag, fem dagar i veckan. Enda egentliga kravet är att underkasta sig svenskspråksundervisning. Med barn under 20 år ökar stödet med ett tillägg på upp till 4500 kr/mån.

Kvinnan får, trots aldrig jobbat och har noll i inkomst, föräldrapenning upp till 480 dagar även om barnen är födda utomlands. (Nu finns planer att minska tiden för utlandsfödda barn över 1 år men ännu ej infört). 7500 kr/mån.
Man kan inte få etableringsstöd samtidigt som föräldrapenning men det går säkert enkelt att lösa om de är skrivna på olika adress.

Familjen får givetvis bostadsbidrag med upp till 3900 kr/mån.
Summa 28 576 kr/mån med fyra barn. Utan annan insats utöver att ta sig hit.

Finns säkert fler förmåner som jag inte vet eller orkar ta reda på.
Sverige med sin "välfärd" är helt enkelt inte dimensionerat för denna typ av invandring. Och flerbarnstillägg är definitivt inte avsett att uppmuntra invandrarna till att skaffa ännu fler barn som ska ta över efter Die dumme Schweden.
Det är så dumt så gissar det skulle vara svårt att bli trodd utomlands.

För säkerhets skull så är alla förmåner tydligt annonserade på arabiska och somaliska.

4 kommentarer:

 1. Framröstat av förståndssvaga väjare.
  Hål i huvet har dessa röstboskap,som varken hör eller ser.

  SvaraRadera
 2. I mina mörkaste stunder är jag rädd att det enda sättet att rädda Sverige och svenskarna är att omyndigförklara folket och tillsätta en redig förmyndare (läs upplyst despot). Svenska folket är fredsskadat, efter 200 år av avsaknad av väpnad konflikt tror många att inget hemskt kan hända dem. Jag är rädd för att när de okristna är i majoritet eller i alla fall tillräckligt många kommer vi att få ett fullskaligt inbördeskrig, kanske inte bara i Sverige, samtidigt som de oupplysta despoterna i EU har avväpnat hederligt folk och tagit bort gränskontrollerna så att illegala vapen flödar överallt.

  SvaraRadera
 3. Kloka ord från Argus.

  SvaraRadera
 4. Vi ska aldrig någonsin glömma att det är våra egna pengar som försörjer nysvenskarna.
  Vi ska aldrig någonsin glömma girigbukarna i EU.
  Vi ser dagligen det kriminella svenska samhället.
  Enfaldiga politiker som dessutom skor sig ska få plikta för allt illa dom gjort mitt land.

  SvaraRadera