torsdag 16 mars 2017

Icke önskvärd åsikt i SVTs Opinion Live.

Innan ni läser en artikel direkt ur hjärtat, helt utan krussiduller, så måste ni bara titta på Belinda Olsson och den feministiske marionettmähät i skämstuttvideon. Dvs om ni inte redan har tappat hakan av eländet.


Läs och njut av okamouflerad åsikt, varsågoda Nima Dervish, FB:

- En kompis blev bjuden till SVT Opinion ikväll (tor) och kunde inte delta så h*n föreslog mig. Jag blev uppringd igår: Ämnet skulle vara hur Sverige bör hantera återvändande IS-terrorister, med anledning av SVT Agendas intervju med avhopparen "Malik”.

Det visade sig att X och Y skulle debattera och sedan skulle jag komma in som en publikröst och reagera på det som sagts.
Jag sa att det var lite väl mycket slöseri med tid att åka hela vägen till Göteborg bara för att säga ett par meningar från läktaren, men att jag skulle komma om jag fick mer tid att delta i själva debatten. Så vi enades om att strunta i det för den här gången.
Här är vad jag skulle ha haft att säga:
Malik ville åka ner och ”hjälpa”. Då finns Röda Korset – om ens kors-fobi är starkare än viljan att hjälpa så finns ju Röda Halvmånen – och otaliga andra hjälporganisationer. De på andra sidan det ideologiska staketet som vill hjälpa joinar ju inte alla Peshmarga, YPG och YPJ.
Jag har extremt svårt att tro att någon inte kan veta vad IS står för och håller på med. De är ju inte precis blyga gällande sin verksamhet.
Redan bombdådet i Stockholm 2010 tog ”Islamiska Staten Irak” på sig. Visst, de var inte då vad de blev 2014, men redan då var det uppenbart att Islamiska Staten inte sysslade med att tillverka nallar utan var al-Qaida wanna be:s.Men fine, mänsklig dumhet är gränslös så vi säger att Malik är extremt korkad.
Fint också att Malik känner ”obeskrivlig skam”. Vi är alla jättetacksamma för att han åtminstone inte säger sig vara stolt.
Det är möjligt att du är så korkad att du inte vet vad som händer om du slår nån på huvudet med en hammare, men om du nu gör det så blir det påföljd för mord/mordförsök.
Att ”åka till Syrien och ansluta sig till IS" är inget som görs spontant på fem minuter. Du måste fundera åtminstone i en jävla kvart. Du måste boka biljett, packa, åka till Arlanda, vänta i kö på incheckning, sitta på ett plan i 4h… NÅN jävla gång under den tiden bör du kanske fundera: Vad gör jag? Vilka ska jag till? Är det ett konstruktivt beslut?

Vad skulle hända om du slarvade med skatten? Inte med flit, utan som ett ärligt misstag pga okunskap/dumhet. När det misstaget sedan hamnar hos Kronofogden bedyrar du din oskuld och känner stor skam. Skulle Skatteverket bry sig?Det misstaget skulle t.o.m. kunna vara nån annans, säg din partner, men om det gällde nåt som stod på ditt namn, skulle likväl DU få ta konsekvensen.
Så hur i helvete kommer det sig att vi är kompromisslösa till döden gällande skattefrågor, men gällande (och läs långsamt och noggrant nu) medlemskap i en organisation som halshuggit och filmat det (”snyggt” och genomarbetat) och skrutit på Youtube… fördrivit folkgrupp, våldtagit, dränkt, slängt från tak, selfieposerat med avhuggna huvuden (!), spelat fotboll med huvuden (!!), bränt levande (!!!), hängt upp i köttkrokar (!!!!), kokat i tjära (!!!!) kört över huvud med tank (!!!!!!)… då ser vi vuxna som offer.

Jag menar… Är vissa svenskar helt retarderade? Jag vet att Sverige inte haft krig på 200 år men ni ser väl på filmer, läser böcker och kollar nyheter på internet? Man måste vara en fullkomligt amoralisk tillika ryggradslös amöba för att inte veta hur den här frågan måste hanteras.
Och nej, jag är inte typen som förespråkar att IS-soldater ska hackas till små kuber och matas till hundar – vi ska hålla fast vid vissa principer: Folk ska ha rättegång etc.
Men för mig är det fullkomligt självklart att medlemskap i IS inte ska leda till tycka synd om-intervju på SVT utan tuff förhör hos Säpo och sedan fängelse. Jag skiter i om du påstår att du enbart klappade kattungar hos IS. Medlemskap i IS = fängelse. Punkt.

12 kommentarer:

 1. Fantastiskt bra inlägg! Jag har delat det med hänvisning till din blogg. Deta är något so vi alla skall ta till oss och, förhoppnigsvis, lära oss av.
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stavfelen syns ju så här efteråt. Måste lära mig att kolla innan jag skickar en kommentar.
   Maggan

   Radera
 2. Fru Bråttom, precis som jag😋Men det är okeij, vi cörstod alla vad du menade❤️

  SvaraRadera
 3. Svenskarna är ett hjärntvättat folk som under lång tid styrts av fega,ryggradslösa sossar & kommunister.
  Därav vansinnesstyret av vårt land.
  "Vikingarna" har blivit "svikingar" som inte vågar ha en egen åsikt.
  Fy vilka fega kräk det blivit av svenska folket.
  Usch..........

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Det mest sorgliga är, att majoriteten, "inte vill veta", sitter fast i sina prylar och slutat tänka och istället prioriterar "fredagsmys", med Chips och TV:s envägskommunikation. Många tror att demokrati är lika stabilt som urberget.

   Radera
  3. Ja, jag ser dessvärre det runt omkring mig😪😭 Fast det går ändå inte in i huvudet på mig.

   Radera
 4. Svenskarna tror att IS-filmerna är bara dataspel, dvs inte på riktigt.

  SvaraRadera
 5. Blottare,exhibitionist,ful gubbe!
  Här måste vi lägga till ful kärring!
  Hooppsan

  SvaraRadera
 6. Trötta efter krigandet och vill hem till vårt land och blir sliskigt gullade av några samordnare utan kunskaper.
  In i finkan för gott eller livstidsutvisning. Dessa dårar har kostat nog mycket för oss och även för hela världen.Ingen pardon ska gälla när det gäller blodtörstiga bestar.
  Specialister på att ljuga för otrogna som tror på allt som berättas till mördarnas fördel.

  SvaraRadera
 7. > Anonym
  Tror inte det går att skylla på "kommunister" som orsak till den vettlösa invandringen. Då skulle ju öststaterna Ryssland, Polen, Ungern, Tjeckien/Slovakien och Bulgarien som i flera decennier styrdes av tämligen hårdföra kommunister, ha mycket större invandring än Sverige - och detta är ju inte fallet då dessa forna kommunistländer har Europas allra hårdaste attityd mot invandrare!
  Nej, tillståndet i dagens Sverige får nog enbart skyllas på politiker av olika valörer och särskilt då Vänstern, Miljöpartiet och även KD.

  SvaraRadera
 8. MÅNGA kommunister har myglats in på höga poster i samhället.
  De sitter sedan där och styr illasinnat.
  Se på massmedia,där är det tydligt vilka som vinklar,ljuger och hetsar.
  Politiska domar har också tillkommit.
  Kommunisterna är riktigt på hugget och är farliga.

  SvaraRadera