torsdag 23 februari 2017

Operation mörkläggning. – Vi kommer att svara på SD:s förljugna bild av landet, säger Morgan Johansson.

Sverige lever under total censur, och censuren drivs med full kraft av politikerna och statsmedia. 

Sapere Aude, Avpixlats bästa kommentar:

-"Det var ett gigantiskt skott i foten när Löfven och hans lydiga svenska gammelmedia försökte sig på att demonisera även FOX som är den största amerikanska nyhetskanalen. Det här kommer inte att sluta väl för "den svenska utlandsbilden" eftersom det är så uppenbart vilka det är som egentligen ljuger. 

Man får nästan gratulera regeringen och svenska MSM till en närmast fenomenalt usel tajming också: Invandrarupploppen i Rinkeby kom precis under den värsta faktaförnekelsen från deras sida.

ps. SvD kanske borde döpa om sig till "Socialistiska Dagbladet"? En oppositionstidning som på nyhetsplats är rörande överens på varje punkt med regeringen fyller knappast någon funktion. För dem som uppskattar faktaresistens, mörkande och rena lögner så finns ju redan DN, AB och ljugar-Mattssons publikation.

Stefan Fahlander, FB, är kanske nåt som Fox news är intresserade av:

9 kommentarer:

 1. SVD måste ju ha bidrag för att existera.
  Man biter inte den hand etc...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Det jäser ordentligt av oro och ilska i Sverige.
  Vänsterpatrasket har ställt till stor oreda för Sveriges folk.
  2018

  SvaraRadera
 3. När Morgan Johansson skall skriva en svarsartikel i den amerikanska tidningen bör han absolut nämna att han (ja, justitieminister Morgan Johansson alltså) 2 dagar före presidentvalet i USA i november förra året kallade presidentkandidaten Donald Trump för en av "hatarna", den andra var en SD-riksdagsman.
  Så att de amerikanska och internationella läsarna av artikeln får en sann bild av omdömeslösheten hos en svensk regeringsmedlem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis vet amrisarna det redan.
   Om ej: Upplys Trump.
   Jungman Jansson

   Radera
 4. @GP’s ledare växer och växer. Kan det bero på att fler och fler kvinnor får plats (tar inte plats) i den frispråkiga tidningen. En orsak kan vara att dessa kvinnor, Alexsandra, Alice och Katerina m.fl. inte är indoktrinerade med den svenska värdegrunden. Fortsätt kvinnor.

  Jag älskar Er, er frihet utan slöja och försvarar er yttrandefrihet med mitt liv. Detta på förekommen anledning av att Löfvens regering nu övergått till att förinta all sanning.

  Inte bara invandrare kvinnor kan, män vågar Springare, Pettersson m.fl. Svenska kvinnor som kan är Julia, Carina-Fina och Ulsansblogg. Julia med skärpa, Carina så det ryker. Ulla med guldkorn. Är du inte uppräknad oavsett om du är stor eller liten behövs vi alla, jag med och du med (vi som kommenterar) att göra Sverige till en bättre, säkrare nationalstat för våra barn och barnbarn.
  Mässkalle aka Sven-Erik

  SvaraRadera
 5. Jag är så hedrad och lycklig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara instämms1
   Tacksam för alla bloggare jag följer som orkar och vågar.
   Fasansfullt ord att behöva skriva "vågar"!
   I Sverige.

   Jungman Jansson

   Radera
 6. Det är nåt speciellt med din blogg Carina. Ja du kan och ja me,för ibland yttrar jag mig här. Tack tack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth, utan läsare som du, vore jag bra fattig.

   Radera