torsdag 23 februari 2017

Enkelt. Om vi inte döljer och förnekar problemen, kan vi lösa dom.

Ivar Arpi, SvD:
Utdrag ur ledaren: - ”Kvinnor är för barnafödande, pojkar är för njutning”. Detta är ett utbrett talesätt i Afghanistan, som illustrerar en pervers baksida av det hårda kvinnoförtrycket i landet. När kvinnor och män lever helt åtskilda blir pojkar, i synnerhet pojkar från fattiga familjer, måltavlor för mäns sexualitet. ”Bacha bazi” kallas det, och innebär sexuellt slaveri och missbruk av pojkar. Ett nytt lagförslag i Afghanistan syftar till att förbjuda bruket, med fängelsestraff upp till sju år. Det är på tiden.


Mujtaba Attai, ordförande i Sveriges ensamkommandes förening, uppskattar att en av tio afghanska pojkar har utnyttjats av äldre män. Frågan är om en del av de afghanska pojkar och män som kommit till Sverige har tagit med sig en syn på sexualitet som ligger i linje med ”bacha bazi”. I flera fall har afghanska ensamkommande våldtagits av andra i samma situation här i Sverige. Frågan är hur vi bäst ska skydda dom"

.

3 kommentarer:

 1. Såg jag en video på nätet om hur pojkar utnyttjas och kläs på i kvinnokläder.
  Männen sitter trånsjuka i ring på golvet och pojkarna dansar med bjällror runt fotlederna. Sen utnyttjas dom sexuellt. När pojkarna blir äldre söker horgubbarna nya yngre att förgripa sig på.Kan man bli annat än spysjuk? Pojkarna blir förstörda för all framtid. Vad säger koranen?  SvaraRadera
 2. Afganska pedofiler ska bestraffas som koranens följare tillämpar; Kast från hög byggnad

  SvaraRadera
 3. Vi matas med vidrigheter dagligen.
  Det har likväl aldrig skett enl menlösa massmedia.

  SvaraRadera