söndag 13 december 2015

Nytt ord - identitetspolitik - samma skit.

Vänsterextremisternas metoder för att krossa andras åsikter är hätska drev, förtryckande demonstrationer och våldsamma trakasserier. 

Med hjälp av den s.k "identitetspolitiken" framställer de sig, precis som förut, som de enda sanna goda och rättänkande. Hatet riktar sig mot att tillåtas tänka fritt och alla oss som är motståndare mot politisk korrekthet.

Måste läsasAlexandra Ivanov:  

-"Sakta breder identitetspolitiken ut sig även här. Den började med att ta över begreppet politiskt korrekt. Allt som kunde tänkas kränka en enda människa skulle bort. 

Nästa steg var att stigmatisera den som på något sätt vågade stå emot: allt fler pekades ut som rasister eller sexister. 

Nu har den börjat arbeta för att den som anser sig vara kränkt alltid ska få sätta agendan – en upplevd känsla ska likställas med en sanning.

_____

Dessa identitetskrigare hävdar att de företräder breda grupper, men precis som alltid utgör de egentligen en elit – övertygad om sin egen intellektuella förträfflighet. I sin övertygelse drar de sig inte för att registrera människor efter hudfärg och inte sällan påhejar de polarisering mellan människor baserat på detsamma. 

Det räcker inte att bara negligera deras kulturkrig; de ska bjudas motstånd."

2 kommentarer:

 1. Har utsatts för dessa fårskallar vid ett par tillfällen.
  Det är bara att ge igen med samma mynt.
  Dessvärre klarar dessa galningar inte av att gå i polemik på ett anständigt sätt.
  Skrapar man på deras polityr lyser deras feghet starkt.
  Stå på er alla frihetsmänniskor å Glad Lucia på er.

  SvaraRadera
 2. Bara i grupp är dom farliga.

  SvaraRadera