måndag 16 februari 2015

We are all the winners!


Den danskeavrättnings islamisten hade prislamiserats i danskt fängelse, men vi svenskar behöver verkligen inte oroa oss ett pilefnas. 

Svenska Kriminalvårdens säkerhetschef Per Westberg:

- Det finns inga radikala religiösa grupperingar i svenska fängelser.  Vi har en underrättelseverksamhet som blir kunskapsbärande, det arbetet är våra muskler. 

Lille Danmark ligger långt i lä.....

svd

4 kommentarer:

 1. Nja, kriminella nätverk byggs upp i fängelser i Sverige, det finns en bokserie om fängelser och vad som händer där, Svensk maffia, heter böckerna. Det sker nog radikalisering där också, men just nu kan jag inte dra mig till minnes några dåd utförda i Sverige av den typen som i Danmark. Men det är ju mycket tyst om allt i Sverige, som vanligt. Alla våldsdåd som händer är mer än nog och de åker in och ut från fängelserna även här i Sverige, muslimerna. Kolmårdens fängelse lär visst ha en avdelning som ska kallas Gazaremsan eller något liknande. Av förklarliga skäl./V

  SvaraRadera
 2. Vet du vad jag tror, V? We ain´t seen nothing yet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också, känner mig inte trygg. Har många vardagsberättelser från mitt och min familjs liv, hur illa ställt det är i det svenska samhället på grund av massinvandringen.

   FN anser att IS ska svältas ut ekonomiskt och menar att länder inte ska betala lösensumma för tillfångatagna. Det gör inget att folk mördas, FN verkar inte bry sig. Så inte är vi trygga någonstans idag, våra liv verkar vara oväsentliga i många ledares ögon, i FN, i Sverige osv. Jag kan inte fatta vad som händer, det är en sådan ondska att jag häpnar och tappar tilltron till mänskligheten./V

   Radera
 3. Känner precis så. FN - vad står det för? För Näriga? Bara nånting som föredettingar kan försörja sina nästkommande 50 generationer på?

  SvaraRadera