torsdag 22 november 2012

Fan ta alliansen och hela invandringspolitiken.


Petra Åkesson har i sin C-rapport i sociologi försökt redogöra för hatbrottsförföljelsen mot vanliga hederliga svenskar från bäbisstadiet till döddagar. De kallar det "kriget mot svenskarna", de unga rånarna, 15 - 17 år, med invandrarbakgrund.

Pojkarna från en av skolorna berättade leende att "det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats".- "För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter."

Dom väller hit och hatar och föraktar oss svenskar.

Det här är det mest skakande, motbjudande, avskyvärda och vämjeliga jag läst. Satt precis  och såg på nyheterna hur en familj i Gaza kommenterade sin "seger" mot Israel. Mamman spottade och fräste ur sig sitt medfödda blodiga hat mot israeler, inte ens om hela rummet fylldes av guld skulle hon kunna se på israeler som annat än hatobjekt.


Födda med bestialiskt hat.

Och det är vi som är dessa hatande människors nya offer.

Fan ta alla dem som vill se oss svenskar kyssa invandrarnas fötter.

5 kommentarer:

 1. Mer intressant från DN
  Citat ur intervju: ”Det är inte jag mot SD”
  För tre år sedan lade Soran Ismail ut en videoblogg på nätet som svar på en debattartikel av Jimmie Åkesson i Aftonbladet. Partiledaren varnade där för att muslimska fundamentalister var ”en stor och växande minoritet” och utmålade den muslimska befolkningen som ”vårt största utländska hot sedan andra världskriget”.
  ”Jaha”, svarade Soran Ismail i videobloggen, ”men pensionärer, det är också en grupp som blir större, betyder det att jag ska gå och oroa mig för folk som är nedkissade galningar och glömt bort vad de heter?”
  Tänk att man inte får kalla islamska terrorister eller andra kriminella för vad de är – men man kan (ostraffat) kalla pensionärer för ”nedkissade galningar och glömt bort vad de heter”
  Eller så kan man vända på det hela :-) och tolka det som om han anser att den muslimska befolkningen är jämnförbar med ett gäng ”(nedkissade) Galningar som glömt bort vad de heter  SvaraRadera
 2. Soran Ismael. Han är verkligen inte rolig. Komplexfylld invandrare.

  SvaraRadera
 3. Hoppas den här uppsatsen om dessa rånare dyker upp på tv nyheterna...men tvivlar på att PK censuren kommer tillåta sanningen, som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte en chans att någon journalist skulle våga sätta emot Schibsted och Bonniers. Dessa två förlag har fått för sig att Sverige inte skall ha någon fri Sjukvård, någon älderomsorg och framför allt skall vi inte ha något socialts skyddsnät om något skulle gå åt hvete.

   På detta sätt, så får de billigare arbetskraft (svenska journalister gör ju inte annat än översätter texter från riktiga journalister) och ett fördummat folk som inte ifrågasätter det som skrivs.

   Återstår endast för förlagen att få stopp på internet... (som kyrkan styrde de som kunde skriva, kungar styrde tryckpressarna och regeringar styrde radio & TV...)

   //Gunnar Finkel

   Radera
 4. Går det att komparera "värst".

  SvaraRadera