lördag 25 september 2010

Kadhammar ack, ack, ack,,,,,,,,,,,


Aftonbladets Peter Kadhammar skriver idag om sin ungdoms hemstad, civilisationen och varför inte ens SD-väljarna vill bo i ett land utan mångfald.. I Kadhammars Åmål var alla svenskar hatiska, kallade invandrarna för pack-i-stan och spottade snus efter de nyanlända. Precis som Sverigedemokraterna.
Det fanns i Kadhammars Åmål inte en enda själ som var vänlig, öppen, intresserad, omhändertagande och hjälpsam.
Precis som Sverigedemokraterna.
En journalist som är så naiv, så enkelspårig, så ensidig, så fördummande och enögd kan man inte läsa.
Eller ta på allvar.

2 kommentarer:

  1. Kadhammars hat mot sina egna grannar är också ett exempel på ett av vänsterns stora tankeproblem. Att alla i Åmål alltid skulle tycka att flyktingarna var pack. Men jag är säker på att så fort de visade sig dugliga och hyggliga i samhället skulle de integreras och bli en del av samhället. I dagens invandrar-Sverige är det närmast en sport att bete sig illa mot ursprungsbefolkningen: bränna skolor, kasta sten, skjuta med luftvapen och råna svenskar. Inte så konstigt att de då förblir oönskade och i utanförskap...

    SvaraRadera
  2. Jag skriver från Åmål och vill nog minnas att uttrycket "Packistan" kom därutav att så många med socialbidrag bodde i det nybyggda området. Detta gör väl inte uttrycket mindre förkastligt men har ju ingenting med rasism att göra.
    Det har också kallats "Pittlösa" eftersom där bodde så många nyskilda kvinnor. Är inte det något för Feministiskt initiativ att förfasa sig över ?

    Vi Åmålsbor däremot får väl förfasa oss över att det finns så många barfotajournalister.

    Sune

    SvaraRadera