tisdag 17 augusti 2010

Ikväll får Lenna Sundström visa sitt snävt vinklade program utan kritiskt tänkande.


Mikael Jalving, kolumnist vid Jyllands-Posten: Sverige är fördomsfullt och besatt av rasister.
"Sverige har från att en gång ha varit ett kulturellt och socialt sammansatt land med ett homogent folk i loppet av de senaste generationerna förvandlats till ett extremernas land. Och att extremerna kommer upp till ytan med ett tempo som aldrig förr."
Det är klart att extremerna söker sig hit, vårt land är ju godheten (läs naiviteten) yber alla andra. Vi är så storsinta och ädla och ställer inga obekväma frågor alls - he, he vi vill ju verkligen inte kränka nån.
Om nån undrar över den obefintliga integrationen, så drämmer vi till hårt och direkt och stämplar RASIST i pannan på dem, sen fryser vi ut dem och låter dem sitta där ihopbuntade med munkavle och SvartePetter.
Allt detta kommer vi att få se prov på ikväll när ÖversteGudinnan själv Lena Sundström, jagar svenska rasister på TV.


När kommer de lika hårt vinklade dokumentärerna över de andra partierna, TV4?

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-08-18 10:21

    Du skrev det här uppenbart innan programmet sändes. Har Du tittat på det sedan, blev Dina farhågor besannade eller kom dom på skam? Vi hade besök och programmet går ej i repris, så jag är lyckligt ovetande.

    SvaraRadera
  2. Programmet var just så ytligt och intetsägande som kunde förutses när det gäller självutnämnds åsiktpoliser.
    Jag har träffat Daniel Poohl (EXPO) men han hycklar ju inte med att han är vänster och att han definitivt inte försöker vara objektiv.
    "Det är inte min roll" sa han.

    Det borde Lena Sundström tagit fasta på.
    Filmen är ett sälla skådat journalistiskt bottennapp

    SvaraRadera
  3. Svar på din fråga Thorsten:
    Vi var två som slogs om remote-controllen. Björn var beredd att offra vad som helst för debatten mellan Östros och Borg på Aktuellt, så det blev ett slags kompromiss. Som han vann(!!)

    Men det jag såg var exakt så enkelt och förutsägbart som jag förväntat mig. Och eftersom jag redan hakat upp mig på hur dokumentärerna om de andra riksdagspartierna skulle ha framställts på liknande ovederhäftiga, djärvt vinklade och utpekande sätt, så gick det inte att se utifrån annat än ett lätt genomskådat, ja snudd på komiskt sätt.
    Om det bara inte vore så tragiskt.

    SvaraRadera
  4. Missade programmet :-/

    /Öbon

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-08-18 12:09

    Jaha, då ska jag inte på min lediga onsdag plåga mig genom att stirra en timme på datorskärmen och se programmet på tv4play!

    SvaraRadera
  6. Ännu ett bevis på att N-korea inte är ensamma om att hjärntvätta sin befolkning.De som missat detta skräp gratulerar jag.....

    SvaraRadera
  7. tips från coachen2010-08-22 19:23

    Tips från coachen till SD: ta upp frågan om straffskatten på bilförsäkringen, trafikförsäkringsskatten! Den införde alliansen som ett första steg till omfördelning av trafikolycksrelaterade kostnader från FK till bilförsäkringen. Av detta blev inget, men skatten är kvar. Från både alliansen och de rödgröna hörs bara ett mumlande när denna korkade skatt kommer på tal. Här får SD världens chans att både äta kakan och ha den kvar: höja bränsleskatten för att vässa miljöprofilen, men ökar ej nettokostnaden för genomsnittsbilisten genom att ta bort trafikförsäkringskatten. Mellan tummen och pekfinger motsvarar den nämligen ungefär den bränsleskattehöjning som de rödgröna föreslår!

    SvaraRadera